Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveopći sabor

Vukovarski Stožer počinje proces ujedinjavanja braniteljskih udruga

'02.02.2013., Vukovar - Prosvjed u sredistu Vukovara protiv uvodjenja dvojezicnosti. Okupljeni iz svih dijelova Hrvatske sa zastavama i transparentima. Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
12.03.2013.
u 12:12

Cilj Sabora udruga je stvaranje platforme o budućem ujedinjenom djelovanju cjelokupne braniteljske i stradalničke populacije

Na svojoj redovitoj sjednici predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara donijeli su Odluku o organizaciji 1. Sveopćeg Sabora braniteljskih i stradalničkih udruga RH koji će se održati u Zagrebu 23. ožujka. Cilj Sabora udruga je stvaranje platforme o budućem ujedinjenom djelovanju cjelokupne braniteljske i stradalničke populacije.

Najavljuju i da će na 1. Sveopći Sabor biti pozvani predstavnici svih 250 braniteljskih i stradalničkih udruga koje su podržale Stožer za obranu hrvatskog Vukovara kao i predstavnici do sada osnovanih gradskih Stožera. Donesena je i službena Odluka da se prosvjedni skup, koji je nazvan Hrvatski Vukovar za bolju Hrvatsku, održava 7. travnja na Trgu bana Josipa jelačića u Zagrebu. Zagrebački prosvjed simbolično će započeti u 12.05 sati.

- Navedeni prosvjed odgovor je Vladi RH na ignoriranje svih zahtjeva koje je Stožer uputio sa svog prosvjednog skupa u Vukovaru, navode iz Stožera.

>> \'Ne odustajemo! Spriječit ćemo silom postavljanje ćiriličnih ploča\'

Komentara 9

SE
sestrićna
12:42 12.03.2013.

napokon da je netko shvatio da bez ujedinjenja nema hrvatske..

ED
edelstein
12:36 12.03.2013.

bravo branitelji!Ponovo pod jedan stijeg u obrani patriotskih interesa.

DU
Deleted user
19:55 12.03.2013.

...a kako će (vlast, državna i lokalna) onda moći lako manipulirati braniteljima!? Zar bi s jednim udruženjem od pola milijuna ljudi (te, primjerice, jednom njihovom političkom strankom!) bilo moguće ovo sve što se (ne) događa u Hrvatskoj!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije