Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezakonitosti?

Vukovarski komunalac pod istragom policije

Ivan Penava
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.12.2014.
u 07:15

Tvrtka se bavi odvozom smeća, ima građevinsku grupu, održava zelenilo, a u njezinu je vlasništvu bio i brod za vađenje pijeska

        U najvećoj vukovarskoj gradskoj tvrtki Komunalac već nekoliko dana policija provodi kriminalističku istragu radi otkrivanja nezakonitosti u poslovanju ove tvrtke. Da je policija u Komunalcu, gdje se pregledavaju dokumenti tvrtke, za Večernji list potvrdio je i direktor Komunalca Igor Štrangarević koji je na ovo mjesto postavljen sredinom listopada.

– Istina je da policija vrši istražne radnje u tvrtki. Dok ne završi istraga, samo toliko mogu reći. Čim bude postojala mogućnost, javnost će biti upoznata sa svime – rekao je kratko Štrangarević odgovarajući na novinarski upit o istražnim radnjama. Zasad se ne zna koji je dio poslovanja Komunalca policiji sumnjiv s obzirom na to da se tvrtka bavi mnogim djelatnostima.

Uz odvoz smeća, Komunalac ima i svoju građevinsku grupu, održava zelenilo u gradu, a tvrtki je pripadao i brod Plitvice koji je ove godine prodan, a služio je za vađenje dunavskog pijeska. Djelatnici Komunalca angažirani su i na različitim drugim poslovima pa tako i na asfaltiranju nekih gradskih ulica. Već godinama su se po gradu mogle čuti priče oko ugovora, sklapanja poslova, kupnje kamiona i opreme, ali do sada nikada nije došlo do istrage. Komunalac je tvrtka koja zapošljava oko 250 radnika.     

>> Za direktora postavljen kum dogradonačelnika

Komentara 11

ST
stric7
10:10 08.12.2014.

...ovo su....sabini....grijesi

GO
Gomila
08:22 08.12.2014.

Izbori Milanovic hoce da pomoze josipovicu naredio policije hapsi sve sto je hdz milanovic mozak vise neradi skrenuo sa puta

KA
kapakapa
10:35 09.12.2014.

Samo su ostali problemi od bivše vlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije