Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni turnir

Vukovarski gimnazijalci velikog srca

Vukovarski gimnazijalci organizirali humanitarni turnir
Foto: Branimir Bradarić
1/3
06.12.2015.
u 11:38

Sredstva se prikupljaju od ulaznica, prodanih peciva i sokova kao i kotizacije koju plaćaju sve momčadi koje igraju na turniru.

I ove godine u predblagdansko vrijeme i vrijeme darivanja uključili su se i učenici Gimnazije Vukovar. Zajedno s profesorima učenici su organizirali 4. Humanitarni turnir Gimnazije u malom nogometu na kojem su sudjelovali učenici sva četiri razreda škole.

– Naši učenici su humanitarno osviješteni tako da već nekoliko godina organiziramo malonogometni turnir od kojega je sav prihod namijenjen onima kojima su sredstva najpotrebnija. Ove godine sva prikupljena sredstva doniramo udruzi Sv. Vinko iz Vukovara, rekao je ravnatelj gimnazije Vukovar Davor Šijanović dodajući kako na turniru mogu igrati samo učenici Gimnazije.

>> Gimnazija Vukovar dobit će prijenosna računala, projektore i brzu bežičnu mrežu

Sredstva se prikupljaju od ulaznica, prodanih peciva i sokova kao i kotizacije koju plaćaju sve momčadi koje igraju na turniru. Ove godine na turniru je sudjelovalo 12 momčadi sastavljenih od učenika Gimnazije. Ipak, poslastica turnira igra se na kraju, odnosno, nakon finalne utakmice. Tada pobjednik turnira igra revijalnu utakmicu protiv momčadi sastavljene od profesora škole. I jedni i drugi kažu kako je ta utakmica ipak puno više od obične utakmice. Gimnaziju Vukovar trenutno pohađa 371 učenik. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije