Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojska RH

Vukovarska vijećnica Jelinić pozdravila najavu o ustroju Oružanih snaga u Vukovaru

Slavica Jelinić
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
11.01.2017.
u 12:43

Smatram da bi to bilo dobro i s vojno-sigurnosnog aspekta s obzirom na geostrateški položaj Vukovara, kaže Jelinić

Predsjednica vukovarske podružnice HDSSB-a i gradska vijećnica Slavica Jelinić pozdravila je nagovještaj ministra obrane u Vladi RH Damira Krstičevića o mogućem ustroju Oružanih snaga u Vukovaru kao i ponovnog organiziranja promocije polaznika vojnih škola u vukovarskoj vojarni.

– Smatram da bi to bilo dobro i s vojno-sigurnosnog aspekta s obzirom na geostrateški položaj Vukovara, ali i s aspekta ostvarenja populacijske politike i dolazaka novih ljudi u Vukovar. Također, bilo bi pozitivno za grad Vukovar da oni koji eventualno budu dio te nove postrojbe u Vukovaru ne dolaze u naš grad samo odraditi svoju smjenu nego da s vremenom Vukovar prihvate kao svoj dom i mjesto za nastavak života i rada zajedno sa svojom obitelji – navodi Jelinić. 

>> Damir Krstičević: Svi moraju biti svjesni da se bez obrane ne može ako želimo da Hrvatska bude sigurna zemlja

Komentara 2

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:59 11.01.2017.

moramo dobìti dozvolu od pupovca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije