Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protive se pripajanju
Povratak na članak

Vukovarska Koordinacija: Zar su branitelji toliki teret ovoga društva da ih se uporno omalovažava i šikanira?

Od saborskih zastupnika sa područja Vukovarsko-srijemske županije se očekivalo kako će baš naprotiv tražiti da se poboljša rad Ministarstva, stoji u priopćenju Koordinacije.

Komentari 12

CA
campa
14:34 20.02.2016.

Cijelo vrojeme govorimo o šikaniranju branitelja.Obično za pravdu i ugled te poštivanje branitelja najviše potencira oporba koja preko svojih stranačkih branitelja pokušava prikazati stranku na vlasti kao krivca za uskračivanja prava i vrijeđanja branitelja te uskračivanje stečenih prava.To se večč godinama događa a kad borci za braniteljska prava dođu na vlast preko svojih stranačkih branitelja sistemacki uskračuju prava,omalovažavaju i marginaliziraju doprinos branitelja u stvaranju države .Takav igrokaz već godinama gledamo a smenjuju se HDZ i SDP koji se kunu u domovinski rat i deklarativno iskazuju poštovanje kako domovinskom ratu tako i sudionicima.A branitelji poslije svake promjene vlasti budu uskračeni za određena stečena prava.Pitam se gdje je sad Glogoški i Klem?Oni su očito dali svoj obol dolaskom HDZ-a na vlast koji će samo nastaviti smanjivanje prava i marginalizaciju branitelja koji ne pripadaju nijednoj opciji.Oni su prepušteni sami sebi i nisu važni.Borili smo se protiv komunizma da bi nam bilo bolje a proživljavamo gore od zakidanja do omalovažavanja i sprdanja.

VL
LA
Lavica7
12:46 20.02.2016.

Jesu, jer ima vise laznih od stvarnih.

VL
DA
damirtankovic
13:11 20.02.2016.

I ja sam branitelj, al nisam ni u jednoj udruzi, jer te udruge su sačuvaj Bože! Ima ih ne previše, nego super previše! Kaj nije smiješno da za jednu (pričuvnu) brigadu imaju po 2-3 udruge, lol. A sve samo zato da bi neko mogel polulegalno mažnjavat lovu. Zato mi se gade!

VL
DK
dr kaunda
12:52 20.02.2016.

Nitko ne sikanira branitelje niti su teret ali problem je u tome sto se odredjeni broj njih koji imaju sve moguce povlastice vjecito bune i stavljaju ispred Hrvarske i hrvatskog naroda pa je normalno da idu na zivce svima. I sam sam bio branitelj ali znam da ce oni kojima se moj komentar nece svidjeti reci da sam bio u cetnickoj vojsci ili neku uvredu na moj racun

VL
DO
doktorica
13:32 20.02.2016.

jer nažalost oni koji ostaju iza nas nemaju pravo uživanja naših stečenih prava...?!

VL
DK
dr kaunda
18:18 20.02.2016.

velikazmija ostavi se laznih optuzbi niti ja niti bilo tko u mojoj obitelji nikad nismo bili u partiji tj. savezu komunista i nemam namjeru da branim partizane jer moj djed je bio u vojsci NDH poginuo od partizanskog metka 1945.ali bih volio znati dali je itko od partizana imao mirovinu u protuvrijednisti od 3000 eura i svakih 8 godina novi automobil kao Glogoski i drustvo pa i to im nije dovoljno nego traze jos.Molim te da nas koji ne dijelimo tvoje misljenje ne nazivas cetnicima ili nekakvim Milanovicevim postrojbama,molim te prije nego nesto napises ubuduce ukljuci mozak

VL
KA
kajinx
13:49 20.02.2016.

Ovo je jako lagano riješiti. Samo im trebamo dati ista prava koja imaju prvoborci NOB.

VL
FL
flindp
18:24 20.02.2016.

neka nam urede zakon o braniteljima donesu jednoglasnu potporu ostave samo jednu udrugu branitelja i neka nas više nitko od političkih stranaka ne uzima u usta

VL
Avatar arhaika
arhaika
13:31 20.02.2016.

bivsa vlast je sikanirala branitelje, omalovazavala DR. Ukidala prava. Izdala registar tako da ih se moze loviti po srbiji i bih. dovoljno je preslusati odvratne snimke pedje matica i zamjenika mu. odvratno!

VL
RI
rikavac
13:15 20.02.2016.

e moji branitelji satorasi sta ste vi mislili da ce vam Karamarko rijesit status? Samo ste glasacki pijuni bili i to je to ,a izgleda da ce Glogoski i kompanija ostat u satoru do sljedeci izbora ili dok ih smrt ne razrijedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.