Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek je lijepo vidjeti kad majka hrani dijete, pa bilo to i na ulici, komentirao je Zoran Župan

Vukovarci tolerantni prema dojilji u parku

18.03.2007.
u 20:27

Slika majke koja na javnome mjestu doji dijete nije nimalo uzbudila Vukovarce. Reakcije Vukovaraca na dojenje provjerila je Nataša Vinković iz Roda. Svoju kćerčicu Anju, koja će u travnju navršiti godinu dana, podojila je jučer ispred lokala na gradskoj tržnici, na klupi na šetalištu u središtu grada te u automobilu na parkiralištu.

 Vukovarci su se pokazali iznimno tolerantnima, punim razumijevanja.  Nisam primijetila ništa ružno niti mi je bilo tko što dobacio  kaže Nataša, inače Zagrepčanka koja već dvije godine živi u Vukovaru. Dodaje da je Anju i dosad dojila na javnim mjestima i nije imala ružna iskustva.
 Dojila sam Anju na klupi u parku, pa i u lokalima. Ljudi pogledaju i okrenu glavu. Nitko mi ništa nije rekao niti dobacio  kaže Nataša.

Vukovarci koji su jučer imali priliku Natašu i Anju vidjeti "na djelu" nisu pokazali prevelik interes. Neki nisu ni primijetili da se događa nešto neobično. Znatiželju je pokazala samo skupina osnovaca. No brzo su se udaljili smijući se i komentirajući viđeno na klupici.

 Ne vidim ništa ružno u tome da majka nahrani dijete na ulici. Smatram to normalnim. To je slika koju je uvijek lijepo vidjeti  rekao nam je Zoran Župan, koji se šetao gradom. Nataša pak ne razmišlja mnogo kad je Anja u pitanju. Ako je gladna, podojit će je.

 Smatram to prirodnim činom. Činim to prije svega zbog zdravlja djeteta. Kad je Anja gladna i hoće jesti, ja joj to jednostavno i omogućim  ističe Nataša, jedna od rijetkih koja bebu povija u platnene pelene.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije