Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREČKO PODRUČJE

Vukovarac prevario četvoricu istarskih vinara

vino
Robert Anić/PIXSELL
16.09.2013.
u 12:09

Muškarac je, lažno se predstavljajući, na račun poduzeća "kupovao" butelje vina

Porečka je policija zbog četiriju prijevara i četiri kaznena djela krivotvorenja isprava prijavila 43 godišnjaka iz Vukovara koji je \"preveslao\" četvoricu istarskih vinara. Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 12. kolovoza do 4. rujna na porečkom području oštetio četiri vinara, svakog za nekoliko tisuća kuna.

Vukovarac je 12. kolovoza došao u pogon obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva u Vižinadi te se 52-godišnjem vlasniku predstavio kao predstavnik jednog poduzeća. Na račun tog poduzeća naručio je i preuzeo više desetaka butelja vina. Na isti način, muškarac je 28. kolovoza prevario i drugog vinara u Vižinadi, 55-godišnjaka, a potom 3. rujna 56-godišnjaka iz Poreča i sljedećeg dana 44-godišnjaka s područja Kaštelir-Labinci.

Muškarac je na kraju turneje uhićen i po završetku kriminalističkog istraživanja u subotu u večernjim satima predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske.

>> Upozorenje: Sve više prevaranata, evo kako ih prepoznati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije