Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: MARIJAN PAVLIČEK

'Vukovar ne smije biti talac nijedne stranke, a s Možemo! se ne bih držao za ruke'

31.10.2021.
u 20:17

Referendumska inicijativa “Zaštitimo hrvatsku kunu” koju su pokrenuli Hrvatski suverenisti pomalo je neočekivano dovela do novih sukoba među strankama na desnici. Kako je i zašto došlo do toga, pitali smo prvog suverenista Marijana Pavličeka.

Komentara 9

BE
bezvrijedanyugodinar
21:26 31.10.2021.

Ja sam za euro👍

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
08:03 01.11.2021.

Komentari i diskusije (uključujuči i inicijativu Suverenista o referendumu) su jednostavno djetinjarija i pokazatelj neznanja i glupavosti dijela ljudi. Ako smo "ozbiljna država", a pretpostavljam da jesmo, onda je to pitanje već riješeno s danom kada smo postali članicom EU,, jer je uvijet za naš prijem u EU i bio prihvaćanje svih EU zakona i "pravila" , uključujuči i prelazak na euro kada za to ispunimo ekonomske i financijske uvjete koje moraju ispuniti članice EU koje su ujedno i članice eurozone! Dakle, razgovarati o nekakvom "preispitivanju" našeg suštinskog i ugovornog odnosa s EU je jednostavno nevjerojatna neodgovornost, neozbiljnost i politička nekompetentnost i na neki način to je čak i podrivanje Hrvatske kao države!

JA
jadnatikoza
21:08 31.10.2021.

Vukovarsku infrastrukturu su uništili Srbi 91' a grad zatim već 30 godina koriste HDZ-SDP i Imovinski pokret da bi skrenuli pažnju sa iseljavanja i ekonomske katastrofe. Odgovara im da se raspiruje mržnja Hrvata i Srba kako bi Sanader, Kutle i ostatak bande profitirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?