Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika šteta

Vukovar: Na meti kradljivaca i stabla u šumama

Policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.03.2014.
u 10:16

Iz policije navode kako se krađa dogodila između 27. veljače i 1. ožujka, a šteta od više tisuća kuna pričinjena je Hrvatskim šumama.

Na meti, za sada, nepoznatih osoba u proteklih mjesec dana bila su i stabla u šumama u okolici Vukovara. Tako je iz šumskog predjela Jankovačka Dubrava, kod Jankovaca nedaleko od Vukovara, otuđen 21 kubni metar neizrađene drvene mase. Iz policije navode kako se krađa dogodila između 27. veljače i 1. ožujka, a šteta od više tisuća kuna pričinjena je Hrvatskim šumama.

Unazad nekoliko mjeseci, iz šumskog predjela Buđak, kod Ostrova, iz dijela šume u vlasništvu 59-godišnjakinje iz Vukovara, posječeno je i otuđeno 100 stabala oraha i bagrema. I ovdje je materijalna šteta procijenjena na više tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije