Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi partner

Vukovar: Koaliciji SDP-HNS priključuju se i vukovarski umirovljenici

Vukovarska koalicija SDP -HNS - Stranka umirovljenika
Vecernji.hr
27.05.2014.
u 15:19

Predsjednica te stranke Mirjana Zošak rekla je da Stranka umirovljenika želi stabilnost gradske vlasti

Koaliciji SDP-HNS u Vukovaru pridružila se i vukovarska Stranka umirovljenika kao partner za nadolazeće prijevremene lokalne izbore u Gradu Vukovaru.

Predsjednica te stranke Mirjana Zošak rekla je da Stranka umirovljenika želi stabilnost gradske vlasti te na temelju dobre suradnje procjenjuje mogućnost zajedničke realizacije planiranih programa. Svoju potporu, kako je naglasila, daju nezavisnom gradonačelničkom kandidatu Željku Sabi.

Novim partnerima jamstvo će bit dosadašnja petogodišnja gradska izdvajanja za osobe treće životne dobi, moglo se čuti ovim povodom, izvijestili su iz vukovarskog HNS-a.

Komentara 1

AN
AnusCroatica
11:30 28.05.2014.

Pronašla krpa zakrpu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije