Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autogol

Vukelić: Zašto je propao NK Karlovac pitajte Talakića i Jelića!

'06.11.2010., Karlovac - 1. HNL, 14. kolo, NK Karlovac - NK Osijek. Ministar Branko Vukelic i direktor NK Karlovca Zoran Sabljaric sa suprugama. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
31.03.2012.
u 13:21

Nervozan i iziritiran našim pitanjima poklopio je slušalicu i rekao da pričamo gluposti, a javnost zanima koliko je milijuna otišlo doslovno u vjetar

Zašto bih se osjećao odgovornim?! Osjećate li se Vi odgovornim? Pa ja nisam u klubu godinama! Vi pričate gluposti, ne želim s Vama više razgovarati – poručio nam je saborski zastupnik HDZ-a Branko Vukelić neposredno prije no što nam je poklopio slušalicu.

 Ništa nisu napravili

 Takva njegova reakcija uslijedila je nakon što smo ga zatražili da komentira situaciju oko karlovačkog nogometnog prvoligaša s obzirom da je upravo on bio začetnik te ideje. Vukelićeva nervoza još se više pojačala kada smo ga podsjetili da je do nedavno bio član Upravnog odbora.

 – Zbog bolesti nisam bio uključen u rad kluba posljednjih godina. Žao mi je što dobar projekt nije izdržao. Zašto se to dogodilo pitajte predsjednika u ostavci Amirudina Talakića, koji, koliko čujem, nije ništa napravio i gradonačelnika Damira Jelića, jer Klub ne može opstati bez gradske pomoći – pokušao se opravdati Vukelić, iako je svim dobro poznato da je bio Talakićev dopredsjednik.

Poznato je i da je sve najvažnije poteze u klubu s desne obale Korane, povlačio upravo Vukelić. Kako je naprasno prekinuo razgovor ostali smo uskraćeni za odgovor koliko zapravo košta projekt da Karlovac, s tisućama nezaposlenih i bez snažnog gospodarstva, ima nogometnog prvoligaša, koji će sada završiti u županijskoj ligi. Karlovačku javnost zanima koliko je milijuna opet otišlo u vjetar.

 Držali se po strani

U trenucima kada se igrači nemaju gdje otuširati, stadion nema struje, a loptica se odgovornosti prebacuje s jedne na drugu osobu, činjenica je da nitko iz gradske i županijske politike godinama nije rekao da to ne valja. I Vukelić se požalio da se za sve loše u Karlovcu prstom upire u njega. No, ne može osporiti da je u projektima propalog Ka dnevnika, košarke, a sada i nogometa, upravo on bio glavni igrač.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Glina74
Glina74
14:07 31.03.2012.

nisam baš u zadnje vreme pratio ali me zanima što je onima investorima iz Njemačke koji su hrijeli dovoditi igrače iz brazila i milione investiraTI NE ČUJEM VIŠE NI RIJEČi neka me netko pouči boljemu ili ste vi ili onili oni da se nekakovi inovac operu ostaj naše karlovačko počevši od političkog ,gospodarskogi sportskog rukovodsrva ave samo jedna MOČVARA kako može jedan slastičar da vodi profisionalni klub to mpitanje ostaje dalje

Avatar domin
domin
17:19 31.03.2012.

Da li su i to pravila komentiranja da ti jos nepotpuni komentar samo nestane pred ocima.Stvarno ste vi nesto posebno(u vecernjem)

Avatar kravata
kravata
19:50 31.03.2012.

karlovac vode politićari koji znaju da je krov potreban ali ne znaju da za krov treba najprije temelj, napravili skupi most bez ceste, imaju gotovo stajalište a vlakovi samo uspore brzinu, nepoznam situaciju nk karlovca vjerovatno ga vode isti tavi ili ti isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije