Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji incide

Vuk napadao automobile nedaleko od odmorišta Zir na autocesti A1

vuk
pixsell
06.02.2012.
u 21:40

Informaciju o pomalo nesvakidašnjem događaju potvrdili su i HAC i policija, piše Novi list.

Gospićki centar 112 u ponedjeljak nešto iza 10.30 sati primio je pomalo nesvakidašnju dojavu da se na autocesti A1 nedaleko od odmorišta Zir nalazi  vuk i napada automobile, prenosi Novi list.

– Dolaskom na teren vidio sam nesvakidašnji prizor. Po autocesti je tumarao odrasli mužjak težine preko 40 kilograma. Vuk je sumanuto trčao s jedne strane autoceste na drugu tražeći izlaz. Moralo se brzo djelovati (...) Vuk je nasrnuo na naše automobile grizući kotače, blatobrane, branike… Nitko nije smio izaći iz vozila, niti smo pomišljali da ga ustrijelimo. (...) Nakon pretrčanih pet kilometara uspio je skočiti na drugu stranu A1 i odmaknuti u smjeru Velebita – ispričao je za Novi list vještak Dragan Milković.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 18

HP
hps
22:45 06.02.2012.

koliko mi vukova imamo u hr saboru i tijelim državne uprave

GL
Glista
22:54 06.02.2012.

Koji Vuk? Jeremic ili Draskovic? Po ponasanju ne mogu pogoditi, oba su u stanju tumarati drumom i gristi gume...

PG
praseca gripa
22:27 06.02.2012.

Jadan vuk! Tko ga je usput uspio metnut na vagu? Jadne sve zivotinje gdje se krecu ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije