Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEOGRAD
Povratak na članak

Vuk Jeremić: Podržavljenje Kosova nije rješenje za regiju

- Ne možemo prihvatiti podržavljenje Kosova i ne možemo prihvatiti centralizaciju BiH mimo volje njenih građana. Ova zemlja, Srbija je također demokratskim putem donijela odluku da bude vojno neutralna - rekao je Jeremić.

Komentari 20

DR
Dreamworks
08:44 23.03.2010.

A kaj je rješenje? Velika Srbija? Ili možda još tri četiri rata? dajte Srbi već jednom shvatite ono što i ćoravi vidi.

VL
TC
tigar-cro
18:23 23.03.2010.

h prazankufer ... osim što su ti \"sjajni \" komentari....\"divan\" ti je i nick!!! No, puno bolje ti pristaje....\"praznaglava\"!!!

VL
PR
prazankufer
13:16 23.03.2010.

Ma heben si ti igrač , čuli smo za tebe, samo više heben nego igrač !

VL
OB
-obrisani-
22:43 22.03.2010.

Drašković dodaje da \"bilo koji poraz i gubitak, pa i onaj kosovski, ne smije se pretvarati u opći nacionalni i državni poraz, a naš je državni i nacionalni interes da dobijemo međunarodna jamstva za prava srpskog naroda na KiM i za zaštitu našeg religijskog i historijskog naslijeđa na toj teritoriji na kojoj nema vlasti, suvereniteta Srbije i na kojoj više od 90 posto ljudi nisu Srbi“.

VL
LJ
ljubiczd
05:46 23.03.2010.

Vuk i prvi i drugi a i Tadic sa Dodikom vode velikosrpsku Milosevicevu politiku, prema kosovu ,Bosni cak i prema Hrvatskoj. Sto se tice Pravoslavne crkve u hrvatskoj.pravoslavna crkva u Crnoj Gori. Jednostavno imali su velikosrpski dream,san koji se rasprsio i sada Pravoslavci u Hrvatskoj zele svoju neovisnu crkvu koju im je Kraljevina a poslije Yu ukinula a isto se desava i u Crnoj Gori.Srbija sve vise postaje pasaluk i nikako da shvate da se samo od svoga sopstvenog rada mora zivjeti a ne da cijela BALKAN regija radi za Beogradske lopove i Gedje Bog i Hrvati Naprijed Crnogorci u samostalnost i slobodu

VL
RU
Rumba
07:06 23.03.2010.

Po Vuku i njegovim šatro akademičarima bi najbolje rešenje bilo da sve od jugoistoka zemlje pa do Slovenije bude Velika Srbija ... I onda , naravno, bre ne bi bilo nikakvih problema ... Kolektivno nikako da shvate da im je Kosovo izgubljeno zauvijek a i veliko pitanje je što će biti u veoma bliskoj budučnosti s onim iščašenim satelitom tzv.Republika Serbska ...

VL
OB
-obrisani-
08:13 23.03.2010.

Kraljevic Marko je bio srbijanac koji se borio protiv svoga naroda. Vuk Jeremic je \"musliman\" koji se bori protiv svoga naroda. srbijanci; 1 muslimani; 1

VL
ST
storm
09:28 23.03.2010.

Dreamworks je napisao/la: A kaj je rješenje? Velika Srbija? Ili možda još tri četiri rata? dajte Srbi već jednom shvatite ono što i ćoravi vidi. Vidimo mi a vidite i vi.RS prestaje biti deo BIH.A kada odu Ameri sa Kosova,znazna se šta Albance čeka.

VL
OB
-obrisani-
10:14 23.03.2010.

I ja bi proglasio neutralnost da sam izgubio 5 ratova za redom.

VL
Avatar DucMan
DucMan
10:32 23.03.2010.

23.03.2010. u 09:28h storm je napisao/la: ...RS prestaje biti deo BIH.A kada odu Ameri sa Kosova,zna se šta Albance čeka. ------------------------------------------------- Ti stvarno misliš da je to realno? A što dalje? Hrvatska vam u strahu daje Slavoniju, Dalmaciju i Dubrovnik? Mašta radi svašta.

VL
ST
storm
10:45 23.03.2010.

DucMan je napisao/la: 23.03.2010. u 09:28h storm je napisao/la: ...RS prestaje biti deo BIH.A kada odu Ameri sa Kosova,zna se šta Albance čeka. ------------------------------------------------- Ti stvarno misliš da je to realno? A što dalje? Hrvatska vam u strahu daje Slavoniju, Dalmaciju i Dubrovnik? Mašta radi svašta. Pa vidiš mašta postoji ali ona nije srpska.Italijansko ministarsvo za školstvo je ove godine štampalo kartu za svoje đake po kojoj je hrvatsko primorje do Zadra, uključujući i Zadar u sastavu Italije.Rapalski i Rimski ugovori nikakvim novim ugovorom nisu stavljeni van snage.Kada će to hteti i na koj način potegnuti Italija ne znam ali je ovo sa mapama ozbiljna indikacija da se tome kad-tad možete nadati.

VL
OB
-obrisani-
12:13 23.03.2010.

Šta je mašta a realnost, pitanje je sad. Uzmimo primere Poljske, ili Rumunije. Te su dve zemlje praktično \"premeštane\", \" preseljene\", nakon ratova. Tako, na primer, ono što je nekad bila zapadna Poljska sada je istočna! Rusi su Poljsku sa istoka skratili za više od pola i toliko im otprilike dodali na zapadu, od Nemačke. Da ste pitali bilo kog Nemca 30-ih godina da li je moguće da Gdanjsk postane poljski rekao bi vam da ste ludi. Zadar je bio italijanski. Pri tome mislim i etnički jer su u njemu živeli Italijani. Pa ih je Tito proterao (kao i Nemce u Vojvodini i Slavoniji). To se tad smatralo legalnim. Počelo je slično i sa Mađarima (i Mađari su neposredno po završetku rata isto smatrani, onako generalno, sve do bebe u kolevci, krivi za ratne zločine, kao i Nemci i Italijani) ali je onda preko Kominterne došlo drugačije naređenje i mađarska kolektivna krivica za ratne zločine je preko noći nestala. Zato danas i imamo toliko Mađara u Vojvodini.

VL
TC
tigar-cro
12:19 23.03.2010.

Nevjerojantan \"fenomen\" Srbija i Srbi!!!! I, nakon svih poraza(!!), izolacija.....i sl., i dalje se \"ku*če\"!!! Po običaju, \"jaki\" su samo na \"jeziku\", ali, u praksi......JAD I BIJEDA!!! Da je tomu tako, potvrđuje činjenica da, lagano gube, osim Kosova, Vojvodinu iVojvodinu i Sandžak, (teritorije)... Osim toga, kao, oni \"postavljaju svima, nekakove, svoje, uvjete i dok ih iz EU, \"tapšaju po ramenu\".....zauzimaju im tržište i uništavaju sve nacionalne vrijednosti, (MMF)!!!!! Po običaju, EU ih....lagano, \"guzi\" dok se oni \"ku*če\" i umišljaju si da su \"lideri\" susjedima za kojima \"kaskaju min. 20. god.!!!! Kada se \"osvijeste\", shvatit će da obične sluge MMF-u i sl. a, da im se \"otadžbina\" jko......\"suzila\".....:-))

VL
MA
mateja23
14:06 23.03.2010.

RE-Za sva na VL Forumu... Molim vas, procitajte reci TIGER CRO, jer taj covek zna posao... Toliko znanja o unutrasnjoj politici Srbije moze samo pravi Hrvatski tigar da ima? Srbi su fenomen kojim se Tigar bavi, mora da ga je zivot naucio tu lekciju? Srbija sve izgubi, ali samo se \"k.u.r.c.e.\" tvrdi Tigar, sa mnogo znanja i potencialöa je ta recenica, kao u najbolja cvremena Jasenovacke katedre? Srbi su obicne sluge MMF,-porucuje Tigar- a cinjenica da je HR najzaduzenija zemlja regiona kod tog istog MMF, njega naravno ne interesuje, a i zasto bi, covek se bavi Srbvijom, sta ce mu Hrvatska? I EU Srbe lagano \"g.u.z.i\", dok Hrvatka vec uveliko u EU, uziva sva prava ne guzenja , i ekonomskog prospekta, jer naravnop Srbija je 20 godina unazad od ostalih zemalja balkana, tako da sve one vec uveliko u EU, guze li guze? Samo jadni Srbi jos ostali, bez icega, bez clanstva, Slovenci im blokirali pregovore 18 meseci, premijer dao ostavku zbog Rolex katastrofa, predsednik preti vojnom invazijom na Brcko, najzaduzenija zemlja regije, to je Srbija zar ne Tigar? ili???? dok Hrvatska vec uveliko u EU, uziva li uziva... O Tigar, da mi je tvoja pamet, da odmorim malo na koji dan...

VL
DO
DoktorAmer
14:28 23.03.2010.

E moj Jreemicu \"Duvas, devas ne izduvas cega nemas\" [Zmaj Jova ?] A nemas novca, moci, vojske, nista osim praznih rijeci.

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:34 23.03.2010.

A ratovi i pokolji koje su oni pokretali su bili dobro rješenje? Srbima bi bilo bolje da šute. Zapravo, što se oni više bune, ja sam uvjereniji da je podržavljenje Kosova dobra ideja. Odlična, čak.

VL
OJ
Ojhaa
15:21 23.03.2010.

Studenti su na ovom predavanju puno naučili i mnogo toga saznali..... ta saznanja če upotrijebit kao i ja ona o tome da je kapitalizam doduše moderan vijek, ali je zato socijalizam atomski......

VL
Avatar miletiml
miletiml
19:47 23.03.2010.

ajde ti bg bijeli orlicu smiri se dobit cete vi svoju drzavu tj republiku beli beograd kad tad

VL
OB
-obrisani-
19:48 23.03.2010.

Cetnike kroz vrata da udu a izadu kroz dimljak

VL
OB
-obrisani-
20:39 23.03.2010.

Jeremić se tješi i pokušava druge tješiti s pričom o Kosovu u Srbiji i pričom o podijeljenoj BiH . To što \" ne možemo prihvatiti \" je zbir želja , ali stvarnost je druga , jer Kosovo je samostalno i nezavisno kao država . Jeremić govori o jasnoj - koliko je to jasno kada se ne vidi šteta koja nastaje sa ovakvom izolacijom Srbije . Kako izolirana ? Ne želi rješavati probleme na Kosovu zajedno sa vlastima na Kosovu . Tko je s takvom politikom najviše pogođen ? Pa Srbi koji žive na Kosovu . Ima li netko od vas iz srpskih krugova da razumije ovakav položaj Srbije ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.