Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imenovanje
Povratak na članak

Vujčiću podrška, Rohatinskom zahvala što nismo postali Grčka

Odboru za imenovanja predloženo je imenovanje Borisa Vujčića za novog guvernera HNB-a

Komentari 13

OB
-obrisani-
14:33 03.07.2012.

predloženo je pred okupljenom masom? ....isto kao i milanovićeva govorancija u EU parlamentu

VL
BI
bibir
14:42 03.07.2012.

Milanović sebi svašta dopušta, sramotno je tako se riješiti čovjeka koji je bio ključan dugi niz godina, mislim da će i on tako završiti i još puno prije

VL
XY
xyzzyx
15:07 03.07.2012.

Lutka je na koncima, sad držte gaće......

VL
OB
-obrisani-
15:35 03.07.2012.

He, he, kolega me forumaš preduhitrio jer sam htio napisati da slijedi nova lutkarska predstava!

VL
OB
-obrisani-
15:38 03.07.2012.

I ti vujčiću i tvoj prethodnik neznalice ste i u službi krupnog kapitala, dužnost vam je bila upozoriti građane pa i banke na moguće posljedice kreditiranja u CHF. Samo mene u zadnje 3-4 godine uz vašu podršku banke su dodatno ogulile za više od 200.000,oo kn. Ja kao ni službenici u banci nismo mogli znati što će se događati s CHF ali guverner HNB-a i njegov zamjenik to moraju znati, sramite se i idite što dalje od HNB-a i od poslova koji se financiraju iz proračuna.

VL
KO
korisnik2
15:51 03.07.2012.

dakle sabor je rdonio odluku. vicebuberner vujcic je kosher. ok. jedna stvar manje. sad jos ostaje samo predsjednik hrt-a i to bi bilo to za ovaj saziv sabora. imperator zoran je vec najavio kolektivni godisnji odmor vlade rh u odmaralistu "ivo lola ribar" u bakarcu.

VL
UK
Ugo Kajvez
16:42 03.07.2012.

Samo se njime tješite, ....... on isto podržava neoliberalizam i strane banke ............ on će jednako i dalje osiromašivati hrvate kao svi dosada ................

VL
UK
Ugo Kajvez
16:43 03.07.2012.

Dapače još i gura hrvatsku u ponor, ... koliko znam podražava čim bržu zamijenu kune sa eurom !!!?? ........... a svi znamo kamo euro ide ............

VL
DU
Deleted user
18:48 03.07.2012.

Veliki borac za radnička parava Dragutin Lesar se uzbudio zbog procedure ali nije glasao protiv. Jel' održao Vujčiću slovce o raljam stranih banaka i krupnom kapitalu? Čisto sumnjam, naime Lesarova plačetina dolazi od tih istih banaka a on to vrlo dobro zna.

VL
ZO
zook
19:07 03.07.2012.

drug guverner se proslavio ispadom da odmah euro uvedemo, što je cirkus svoje vrste u ovom trenutku, da neduljim, i umjesto da za takvu glupu izjavu dobije otkaz i nogom u guzicu ovi majmun-idioti ga naravno postave za guvernera. nema sreče u zemlji ovakvih degeneriranih ljudi koji još i sjede u samoru , instituciji znatno nižeg intelektualnog dosega od ekipe iz veapča

VL
ĆA
ćaćaća
20:26 03.07.2012.

kukurikovci su pljeskali kad je rohatinski kritizirao hdz..ali kad je njih počeo kritizirati dobio je nogu..mislim da to puno govori o partiji koju smo gledali do 90..ista politika..

VL
LA
Lavica7
08:10 04.07.2012.

Sad smo u kapitalizmu. Nemamo industriju, nemamo proizvodnju, zivimo od ino kredita. Sve banke su strane, sve nekad jake kompanije su strane. I VI zbilja mislite da ce guverner, bilo koji, radit u korist Hrvatske i hrvatskih gradjana??? Vi ste smijesni. Radit ce za one od kojih novac i dolazi.

VL
SO
Somelier
08:39 04.07.2012.

Kako je to bolesno, samo svi jedan drugome tepaju. Pa hvala ovome pa hvala onome. Sve je to bolesno. Pozatvarati od Rohatinskloga na dolje a onda i na gore. Hvaliti čovijeka koji je upropastio državu jer ju je napravio taocem stranih banaka. Ne bo on dobivao kolajne od stranaca da je protiv njih radio. Držao je precenjenu kunu koja je išla na ruku strancima jer su itekako zarađivali na kreditima. Da je srušio kunu mnogi bi ostali bez kuća i auta ali banke to netrebaju oni trebaju visoke kamate na kredite koje redovito stižu. A spominjati Grčku u uspredbi sa Hrvatskom može samo idiot a ne stručnjak za financije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.