Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELIMINACIJA RIZIKA
Povratak na članak

Vujčić: Nagodbom u Agrokoru uklonio bi se značajan rizik lošeg učinka na gospodarstvo

Jedan neuredniji način rješavanja problema, koji bi vodio prema stečaju, bi sigurno doveo do većeg negativnog utjecaja na stopu rasta BDP-a, ali ne u smislu recesije.

Komentari 3

DU
Deleted user
15:33 04.06.2018.

gospodine guverneru hnb agrokor je medjunarodni problem i preslozen je da bi se nagodbom rijesio ....vi ste jedan od kreatora sloma i a i nastanka agrokora...vi ste bili bitna karika ...itd itd itd a put vodi u london....

VL
ST
stefj
15:07 04.06.2018.

Vujčić cijelo vrijeme govori isto - strukturne reforme, problemi nerestrukturiranih državnih ili paradržavnih tvrtki, prereguliranost tržišta, naročito tržišta radne snage, stalne promijene i kontradikcije... A što se tiče rasta BDP-a, čini se da je Marić već u projekcijama uzeo u obzir Agrokor i negativni utjecaj na BDP, jedino nije predviđen toliki pad proizvodnje i izvoza, pa je rast BDP-a na minimumu predviđenog... Druga stvar je što je to opet među najgorima u EU, te da se druge zemlje sve više udaljavaju od nas, a Bugarska nas stiže...

VL
DU
Deleted user
22:31 04.06.2018.

Hebote, koje šupljiranje?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.