Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebinje

Vučurević će tužiti Srbiju za koju "ne bih dao ni pet trulih krušaka"

'vucurevic'
''
25.09.2011.
u 11:40

Hrvatska je za Vukičevićem raspisala tjeralicu zbog ratnog zločina u Dubrovniku.

Ratni gradonačelnik Trebinja Božidar Vučurević najavio je tužbu protiv Srbije zbog nezakonitog uhićenja i držanja u pritvoru, javlja agencija Beta, a prenose brojni mediji u Srbiji.

- Da sam imao devet glava, koliko je bilo braće Jugovića, sve bih ih dao za majku Srbiju, a danas za onakvu Srbiju kakvu sam vidio i proživio ne bih dao ni pet trulih krušaka - rekao je razočarani Vučurević dodajući kako s odvjetnicima priprema tužbu protiv Srbije zbog nezakonitog uhićenja i nezakonitog držanja 44 dana u pritvoru.

Vučurević je ovo izrekao na sinoćnjem skupu potpore "Dobrodošao Božidare" u središtu Trebinja gdje se okupilo, tvrde mediji, stotinjak simpatizera. Vučurević je uhićen početkom travnja na graničnom prijelazu između Srbije i BiH i pritvoren u Beogradu prema tjeralici koju je za njim raspisala Hrvatska zbog ratnog zločina u Dubrovniku.

Komentara 32

OB
-obrisani-
18:38 25.09.2011.

lojtra neka je probaju odnijeti-vazno je ad su izgubili pola svoje drzave

FE
Felicijen
17:26 25.09.2011.

Ovaj jadnik više nije ni za Malnarov show...

DR
drug
12:15 25.09.2011.

Progledo sto se Srbije tice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije