Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna kako se gradi kult ličnosti
Povratak na članak

Vučiću, tetka mi je ukrala kuću, pomozi!

U dva dana od poziva više se od 5000 građana prijavilo za susret s premijerom, ljuti iz unutrašnosti Srbije putovali su cijelu noć...

Komentari 18

CA
Catalonia
09:01 09.07.2016.

Kakav idiotizam......Silikonirani će da resi sve probleme u vascelom pašaluku.Osim-FREE KOSOVO....

VL
DU
Deleted user
09:56 09.07.2016.

I meni vučiću klecaju kolena kad se setim da su mi kučan i tuđman uzeli domovinu YU - tvoj pravi hrvatina

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
18:04 09.07.2016.

i poslije vožda vožd, ko rusi

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:30 10.07.2016.

Vucic...Vucic...Vucic...srbijance od jutra do mraka zatrpavaju vijestima o "povijesnim uspjesima" Vucica ...zati on jadikuje kako mu je tesko protiv svih, ali on je "hrabar", (po vlastitim izjavama) ,te svima govori "istinu u lice", pogotovo Hrvatima koji stalno lazu,,,zatim obecava te obecava , vec 4 godine, kako ce srbijancima porasti zivotni standard, "te ce vec za godinu, dvije imati najbolji standard u EU!!!)...i tako prica vec godinama bajke jadnim srbijancima....koji mu te nebulozne bajke dijelom i vjeruju!

VL
DU
Deleted user
10:17 09.07.2016.

Pa i mi smo to imali kod naših predsjednika, ali se to zvalo na kavi sa predsjednikom. I onda to niste ismijavali. Ali jal je jal i zbog toga jala smo stolječima tavorili u predgrađima civilizacije. Najbolje je ne raditiiti ništa, a izrugivati one što nešto pokušavaju napraviti u ovom ludom svijetu.

VL
Avatar pradavni
pradavni
11:12 09.07.2016.

hahahaha p....usti puko,umislio da je kralj,tako su nekad podanici išli kralju da traže pravdu,pa gdje su mu institucije ajme bolesnog naroda

VL
Avatar ^orlando^
^orlando^
08:50 09.07.2016.

Hrvatska nema ovako pametnog i odlučnog političara. Hrvatskim je na prvom mjestu lični interes i to je baš vidljivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.