Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S KOSOVA ZA VEČERNJI ODGOVOR VUČIĆU

'Vučiću, ne bojimo se! Na Kosovu neće biti nove Republike Srpske'

Kosovo special police with armoured vehicles are pictured as hundreds of Kosovo Serbs protest against a government ban on entry of vehicles with Serbian registration plates in Jarinje
LAURA HASANI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.09.2021.
u 16:32

Na granici između Srbije i Kosova ponovno rastu napetosti, problem su registarske oznake za automobile koje Srbi i dalje prozvode za automobile na Sjeveru Kosova. Najmlađa država nastala raspadom Jugoslavije uvodi nove tablice za Srbe na sjeveru.

Komentara 38

HE
Herceg56
16:50 21.09.2021.

Tako se brani domovina oštro i žestoko,na prvu.Nije vam lako,Srbi su bezobrazni,niste sami i čuvajte svoje.

MA
Mato22
17:30 21.09.2021.

Dalmacija koliko se tvojih krajišnika sa stalnim boravkom po najviše u Vojvodini dalo na put mrske vam Njemačke koristeći mrsku vam Hrvatsku putovnicu. Ja kao Hrvat ne bih volio živjeti na zapadu i kriti se iza srpkoga pasoša

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:55 21.09.2021.

Treba se Balkan udruziti i pokazati zube Servima, dosta ih je bilo vise!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?