Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vučićev postmoderni dernek

Svečanost je to svakako dostojna rukopolaganja kakvog novog Cezara ili Tita, a Vučić baš najavljuje da namjerava postati liderom “zapadnobalkanske šestorke”, ali i gajiti bliske odnose sa “zemljama Europske unije iz regije”, odnosno s Hrvatskom i Slovenijom

Komentari 3

DU
Deleted user
19:59 24.06.2017.

Samo su falile deve i sator.

VL
AK
akronim
22:57 24.06.2017.

Neka vam je na čast, zanemarili ste tolike žrtve režima Slobodana Miloševića i njegove klike. Samo vi hvalite i podržavajte Miloševića! Ovaj Vučić se barem deklarativno okrenuo miru i vjrovatno će ostati dva mandata predsjednik. Samo ta činjenica je dovoljna da se pokuša unaprijediti odnos sa Srbijom. Gospodine, da ste vi kojim slučajem dobili samo deset posto glasova naroda, deset puta bi se gore ponašali od njega koji je dobio cca 55% glasova. Molim vas u ime oba naroda da ne stvarate animozitete ni prema Plenkoviću, Kolindi kao ni prema Vučiću. Neka prdstavnici država rade u korist naroda. Molim vas prestanite, dosta nam je napetosti i ismijavanja. Vaša novinarska misija je da doprinesete boljitku, a ne skandalima i neprijateljstvu. Pratim vas od početka, nemate niti jeda pozitivan članak. Sramite se!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.