Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usvajanje Rezolucije o Srebrenici

Vučića peče što je i sam bio dio zločinačkog pothvata

25.05.2024.
u 07:16

Kao što postoje dani sjećanja na Holokaust i genocid u Ruandi, zahvaljujući rezoluciji o genocidu u Srebrenici i 11. srpnja upisan je u godišnji kalendar UN-a

Komentara 57

OR
OPG Rasprdić
08:01 25.05.2024.

Pa Vučić je idejni tvorac genocida u Srebrenici, on je osobno javno najavio ubijanje stotinu muslimana za svakog ubijenog Srbina po uzoru na naciste koji su imali istu takvu politiku 50 godina ranije na Balkanu. Ratko Mladić je samo bio egzekutor kao Eichmann, ali Aca Genocid je tvorac genocida kao Hit-ler.

UK
ukrajina
07:54 25.05.2024.

Neizbrisivo ste upisani u povijest !Možete glumatati koliko želite ali to je to !

ST
StožerniGeneral50
07:30 25.05.2024.

Kao što postoje dani sjećanja na Holokaust i genocid u Ruandi, zahvaljujući rezoluciji o genocidu u Srebrenici i 11. srpnja upisan je u godišnji kalendar UN-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije