Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEZANOST KRIMINALA I DRŽAVE
Povratak na članak

Vučić tvrdi da je članak u NYT-u poruka CIA-e. Novinar mu odgovorio: 'To govore neuki ljudi'

Postoje snimke, transkripti sa suđenja u ovom slučaju, iz kojih se vidi da su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova bili u kontaktu s Belivukom i članovima njegova kriminalnog klana i izgleda da su se koordinirali s njima i podržavali ih, ispričao je novinar Robert Worth koji je objavio tekst u NYT-u o povezanosti kriminala s državnim vrhom u Srbiji

Komentari 9

DU
Deleted user
10:55 12.05.2023.

Mislim da je nemoguće previdjeti da je jedan od trade mark-ova srpske politike, još u epohi SFRJ, neka suradnja pol. vrhuške i krimosa. Počevši od pitanja svih pitanja na srpskoj medijskoj sceni (Kad si upozn o Arkana?) pa nadalje. Ni Vučić nije iznimka, krimosi koje on ima na "špagama" su vrlo efikasno rješenje, od suzbijanja uličnih demonstracija do egzekucija. I sad je to napisano u am. novinama i to je odmah CIA uradak, o tome znaju u svakom kafiću u Beogradu i doista ne treba biti obavještajac da bi se spoznalo da je npr. zemunski klan bio toleriran od strane policije i pol. vrha svojedobno, a da je Vučić tolerirao Velju Nevolju i njegov klan.

VL
ZP
Zabranjen pristup
10:37 12.05.2023.

Jao bre opet se svet urotio protiv njih. Opet ce biti zrtva

VL
Avatar MK3
MK3
11:55 12.05.2023.

Belivuk i Belivučić... U Srbiji to tako vjerojatno BIA radi...

VL
KI
kimy
11:58 12.05.2023.

To što je napisao ovaj novinar to znaju svi izuzev gospode u Briselu koji do sada nisu uputili Vučiću ni jednu kritiku u vezi evidentnog urušavanja prava građana a posebno u sferi informisanja. Treba ih pitati zašto toliko tolerišu Vučićevu diktaturu i zašto su ljudi van Beograda potpuno blokirani za bilo kakve kritičke informacije a posebno za ovako teške afere poput Belivuka i plantaže marihuane u Jovanjici.

VL
XA
xaron
00:45 13.05.2023.

Vučic protiv NYT, našla krpa zakrpu. Ne možeš vjerovati ni jednom ni drugom. Isto s… drugo pakovanje.

VL
DR
DrJok
10:07 12.05.2023.

odavno nije tajna da novine u americi, britaniji, nemackoj uredjuje politika. jednako kao u sovjetskom savezu, kini, severnoj koreji, hrvatskoj, ...

VL
Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
10:25 12.05.2023.

Vučić ima isti problem kao i Plenković Kada dobro vodiš državu, pobjeđuješ redovito na izborima, opozicija smješta na sve moguće načine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.