Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pragu
Povratak na članak

Vučić se svađao s hrvatskim novinarima: 'Zagreb neće voditi politiku Beograda'

Hrvatski novinari podsjetili su Vučića kako se na naslovnicama srpskih tabloida Hrvatsku uspoređuje s NDH, na što je on komentirao da nema "svoje naslovnice" te pitao novinare govore li o njemu ili o srpskim medijima.

Komentari 5

DI
Diesel
17:31 06.10.2022.

Bitno je da ti vodis Seseljevu politiku u 2022?

VL
CR
Croatiadobola
17:31 06.10.2022.

Neutralnost nije sjedenje na dvije stolice. Tito je to radio sa stilom, snagom i potporom cijelog trećeg svijeta.....sa svim što ti nemaš. Za švicarsku neutralnost se ne čuje al tvoja je neutralnost obojena ruskim bojama za svaki slučaj. Ministri neutralnih zemalja ne nazivaju svoje susjede pogrdnim prostačkim imenima.

VL
FU
Fusnota
17:23 06.10.2022.

Gdje su martićevći sa povicima. Stiže ZIMAAAA

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:31 06.10.2022.

Briga me za dotočnog i prostor kaj redovito dobiva neg jel bi naš predsjednik mogel održat brojne razgovore sa europskim čelnicima 🤔

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.