Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prištinski mediji

Vučić opovrgava vijest o priznanju Kosova

Aleksandar Vučić
Tomislav Krasnec
03.04.2014.
u 12:38

- Oni koji bez prava na odgovor jedva čekaju da u domaćim medijima prenesu neistine prištinskih medija, više govori o njima samima nego o njemu - navodi se u priopćenju

Prvi potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić nije, niti će priznati neovisnost Kosova - navodi se u priopćenju iz Vučićeva Ureda kojim se opovrgava vijest kako Vučić "priprema teren za priznanje neovisnosti Kosova" koju je danas objavio prištinski list Lajm.

- Oni koji bez prava na odgovor jedva čekaju da u domaćim medijima prenesu neistine prištinskih medija, više govori o njima samima nego o njemu - navodi se u priopćenju kojim se najviše zamjera srpskim portalima što su uopće prenijeli pisanje prištinskog lista.

>> Vučić ponudio Tadićevoj NDS-u tri ministarstva?

Komentara 5

Avatar AzimBeciri
AzimBeciri
18:24 05.04.2014.

Vi ste već priznali Kosovo.Samo se pretvarate da niste znali.

RA
Rangostar
14:25 04.04.2014.

Sto je siptarima bas toliko stalo da ih prizna Srbija,priznati su od ameraJjapana,Njemacke,Hrvacke itd...u cemu je problem ? Evropa jedva ceka da ih primi u EU ali i strahuju da bi cjena ljimunad u EU mogla drasticno da padne.

Avatar tamni@
tamni@
22:55 03.04.2014.

odbrojavam dane za koliko će zapadni plaćenik sa slike priznati kosovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije