Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SMETA IM JAKA SRBIJA'

Vučić opleo po Hrvatskoj pa poručio: 'Želim da Srbija uđe u polufinale Svjetskog prvenstva'

Aleksandar Vučić
Foto: Florion Goga/REUTERS
1/3
30.12.2021.
u 09:34

- Ako možemo po financijama biti najbolji u Europi, kada smo zajedno možemo sve i više od toga - poručio je srbijaski predsjednik

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u obraćanju javnosti obećao je velike uspjehe Srbije u 2022., ali se ponovno osvrnuo i na Hrvatsku.

- Što se tiče Prištine i Zagreba, to je potpuno vidljiv pakt, od medijskog, do financijskog i sigurnosnog. To nije neko iznenađenje. Postoje ljudi koji misle da je samo nepostojeća Srbija dobra Srbija. Ne postoji Srbija koja je za njih dovoljno mala, a da nije velika. I oni smatraju da su svi moji prethodnici bili bolji. Pa naravno zato što je Srbija tada bila mala i slaba, a više nije - poručio je Vučić, prenose srbijanski mediji.

Kazao je da je logično što Zagreb hvali njegove prethodnike, jer oni nisu htjeli snimati filmove o Jasenovcu, završiti Hram Svetog Save i davati ime ulicama po "junacima sa Košara".

- Bio bih veliki svjetski lider da sam dao da Srbiju gaze i da naša zemlja propada. Ali neću. Zato kod njih vidite nervozu, pogotovo zato što ih stižemo po BDP.  Sjećate se da su me nedavno optužili da sam tukao zatvorenike u Petrinji, a ja nikada u životu nisam bio tamo - rekao je Vučić.

Izjavio je da je njegova želja u narednoj 2022. da nogometna reprezentacija Srbije uđe u polufinale Svjetskog prvenstva.

- Ako možemo po financijama biti najbolji u Europi, kada smo zajedno možemo sve i više od toga. Nadam se da mi Dragan Stojković i nogometaši neće zamjeriti na tome - dodao je.

VIDEO Zoran Milanović komentirao kritike srbijanske premijerke Ane Brnabić

Komentara 57

WI
wice
09:42 30.12.2021.

Jadna država u kojoj predsjednik snima filmove.

TO
tomotomo
09:57 30.12.2021.

Kaže Vučko da nije bio u Petrinji,ali je bio u Glini

IV
ivan3
09:51 30.12.2021.

Koji kompleksas majko mila,a jos lud covjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije