Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni predsjednik Srbije

Vučić odbio sudjelovati, pa se predomislio: 'Europo, sram te bilo zbog terorista Kurtija i srpskog ološa'

03.12.2022.
u 14:14

No, prema već više puta viđenom scenariju, dan nakon tog monologa, nakon što je od EU dobio po prstima, Vučić je promijenio mišljenje te kazao da je spreman razmotriti promjenu odluke da ne sudjeluje na summitu EU i zapadnog Balkana u Tirani. Rekao je to nakon susreta s europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Oliverom Várhelyijem.

Komentara 98

TR
Tridvajeda
14:20 03.12.2022.

Je li Hrvatska uvjetovala Srbiji ulazak u EU s ukidanjem univerzalne jurisdikcije, davanjem odgovora na pitanje nestalih, obilježavanjem konc-logora za Hrvate te isplatom ratne odštete iz sporazuma iz 1996.? Ako nije, što se čeka?!

DU
Deleted user
14:27 03.12.2022.

Prvo sam pomislio da sam greškom na informeru. Kad ono ....informer.hr

PR
Propitivač
14:30 03.12.2022.

VL stvarno misli da će netko platiti premium pretplatu da bi pročitao bljezgarije? Ionako će sve biti na Indexu za 15 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?