Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tamari je bilo daleko teže nego meni'

Vučić o smrti djeteta: Mrtvu sam je držao, a mediji su pisali laži da sam tukao suprugu

Aleksandar Vučić
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
24.08.2021.
u 09:48

– Trudnoća je 8 mjeseci bila u redu, a onda su nakon toga rekli da dijete ne diše. Odlučili su spasiti majku, a dijete je bilo mrtvo – rekao je Vučić i dodao kako se djevojčica trebala zvati Neva.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Ćirilica na Happy TV-u, gdje je, između ostalog, progovorio i o smrti svog djeteta.

Voditelj Milomir Marić, pitao je Vučića jesu li ga pogodila pisanja medija da je tukao ženu i da mu je žena rodila mrtvo dijete.

– Trudnoća je 8 mjeseci bila u redu, a onda su nakon toga rekli da dijete ne diše. Odlučili su spasiti majku, a dijete je bilo mrtvo – rekao je Vučić i dodao kako se djevojčica trebala zvati Neva.

– Ja sam je mrtvu držao u rukama. Bila je plava oko glave, vjerojatno ju je ugušila pupčana vrpca. Tamari je bilo daleko teže nego meni – kazao je i dodao da su mediji pisali laži o njemu.

– Da sam tukao ženu, da je pobacila. To da me kriminaliziraju, to im baš i ne ide, ali dehumanizacija... Evo i ova teza da čovjek koji ne ide na odmor nije čovjek, ja ne mogu da vjerujem – rekao je Vučić, javlja Srbija danas.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar TvojUjko
TvojUjko
10:21 24.08.2021.

Cudo da nije spomenuo Hrvate i u tom nesretnom slucaju

Avatar salaso
salaso
10:40 24.08.2021.

Ova srpska vrhuška je gora i od dallasa i od santa barbare i od sanjivih očiju, i od ljubavi na putu..i od...oni su živi negativa reality..nevjerojatno koliki kompleks imaju da svako malo puštaju te drama-negativa-hrvati su krivi balone....pa otići će vam nacija mentalno u kiki.. stalno mantrajući takve gluposti žute....strašno..

VA
valerijan
23:25 24.08.2021.

Kako ne vjerovati vučiću, ta njega je šešelj odgajao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije