Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spominjat će i Kosovo

Vučić najavio svoj govor u UN-u: 'Želim ostaviti trag. Vjerujem da se mnogima neće svidjeti'

Beograd: Aleksandar Vučić sastao se s veleposlanikom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom
Foto: M.A./ATAImages
1/3
21.09.2023.
u 12:26

Njegov bi govor, napominje, mogao trajati i dulje od predviđenih 15 minuta, no kaže da neće dopustiti nikome da ga prekine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu fotografiju iz New Yorka. Poručio je, uoči današnjeg govora u Ujedinjenim narodima, kako je situacija u Srbiji "danas teška kao prije petnaest ili dvadeset godina". 

"Srpski narod je trideset godina trpio najgore licemjerje, pritiske i napade, samo zato što je htio očuvati svoju zemlju i ognjišta svojih pradjedova. U tih trideset godina uzimali su nam sve, od ljudi do teritorija. I za sve što su nam radili, uvijek su nas krivili. Situacija u našoj zemlji danas je teška kao prije petnaest ili dvadeset godina. Ipak, po prvi put vjetrovi slobode sve jače pušu i ovdje u UN-u. Mi, Srbi i građani Srbije, udišemo zrak slobode punim plućima i čuvat ćemo svoju zemlju. Nema predaje!", naveo je na Instagramu.

VEZANI ČLANCI:

Najavio je kako će načela međunarodnog javnog prava i Kosovo biti glavne teme njegova govora u New Yorku. "Kao netko tko je dugo u ovom poslu, želim ostaviti trag tim govorom i zamoliti građane da ga poslušaju", kazao je i dodao da će njegov govor biti iza 17 sati, prenosi b92

Također, kaže da će govoriti činjenice i istinu. “Vjerujem da se to mnogima neće svidjeti”, dodao je. Njegov bi govor, napominje, mogao trajati i dulje od predviđenih 15 minuta, no kaže da neće dopustiti nikome da ga prekine. 

 

 

Komentara 7

DP
Dpejakovic2
13:00 21.09.2023.

Vi ste već ostavili krvavi trag iza sebe i po tome će Vas pamtiti.

NE
Nefra94
12:54 21.09.2023.

Cuj samo 15 minuta. Pustite cojka ko na Pinku I Happy da govori do zore ko Fidel Castro

RA
Raptor
17:04 21.09.2023.

Ovo sve govori o ivom čovjeku. Ne poštuje ni protokol UN Generalne Skupštine. Treba li tome što dodati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije