Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korać i puhovski za VL

'Vučić je veliki paničar, pravi se da je najveća žrtva hrvatskog nacionalizma. Plitko zakapa Veliku Srbiju'

25.07.2022.
u 17:01

Posljednjih nekoliko godina politički službeni odnosi na najvišoj razini gotovo su hibernirani i praktički ne postoje, pa se tako ni najviši politički čelnici međusobno ne posjećuju. Premda eskalacija nediplomatskog prepucavanja sa Srbijom nakon teškog i politički osjetljivog poraza na izborima u Splitu nesumnjivo koristi i premijeru Plenkoviću, zbog čega je hrvatska strana tako spremno uzvratila na provokaciju iz Beograda, činjenica je da Plenković u pravilu izbjegava konflikte i razmjenu teških riječi sa Srbijom, iako to u nekim slučajevima nije moguće, s obzirom na to da je Beograd u permanentnom hibridnom verbalnom ratu sa Zagrebom. Jasno je da poboljšanje odnosa nije na vidiku.

Komentara 4

DU
Deleted user
00:09 26.07.2022.

Lik proizvodi strah kako bi opstao u - predsjedničkom sustavu vlasti.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:00 26.07.2022.

Vučić je veliki opančar, pravi se da je najveća žrtva ustaškog nacionalizma ali i svjestan da su to nesuglasice balkanske brače po jeziku, krvi i kulturi. Plitko zakapa Siromašnu Srbiju i želi da podtakne Novu Jugoslaviju'

CR
Croatiadobola
14:23 26.07.2022.

Ovo što radi Vučić, izjavljuju ministri i sama premijerka Srbije i aktivnost SPC u Hrvatskoj prodonosi zahladnjenju odnosa i što se mene tiče Hrvatska bi trebala uvjetovati nepartnersku Srbiju u njenim pokušajima približavanha EU. EU ima jos malo vremena da sankcionira prorusku franžizu Srbiju i tvorevinu republiku srpsku u BiH. Opasna mješavina srpskog sveta pomiješanog sa osvetničkim nagonom iz 2.sv rata i ruskog imperijalističkog ratnog okusa prijetnja je normalnim drzavama u okruženju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?