Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vučić i pijan jača tzv. Otvoreni Balkan, a trijezni EU u njemu ne vidi veliku Srbiju i Albaniju

Beograd: Aleksandar Vučić sastao se sa slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom
M.M./ATAImages
06.09.2022. u 07:17

Vučić okuplja dio država koje su činile Jugoslaviju te Albaniju u jednu zajednicu kako bi unutar nje lakše riješio i pitanje Kosova. Po tom receptu, brzim priključenjem, Europska unija mogla bi riješiti i pitanje Hrvata u BiH

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Cantor
Cantor
07:46 06.09.2022.

Naravno da ne vide. Jer ne žele vidjeti. Ono što se mi moramo zapitati je što radi Hrvatska diplomacija, država i vojska. Ili ćemo čekati da nam se smiluju kada dođe do eskalacije i svaranja velike srbije 40 kilometara od Zagreba i uzduž 600 kilometara državne granice....

DE
Demigodessnixie
12:08 13.09.2022.

Masonska posla, jos od prve jugovine

Avatar Storm95.
Storm95.
08:19 06.09.2022.

Ta dva velika zla, velika Albanija i velika Srbija, su jamac vlastite propasti. Ne mogu postojati u isto vrijeme na istom mjestu. Crna rupa je zagarantirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije