Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vučić i Hoti u službi Trumpove kampanje, ali znaju li njegovi birači gdje se nalaze Srbija i Kosovo?

Vučić je u Ovalnom uredu Bijele kuće pred Trumpom potpisao da će veleposlanstvo biti preseljeno do ljeta 2021. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izrazio je zadovoljstvo i naglasio kako je Srbija prva europska zemlja koja je donijela takvu odluku.

Komentari 3

Avatar Observer
Observer
18:58 13.09.2020.

Silije se silno plasi Trumpovog reizbora .

VL
GE
Gensoman1000
10:45 14.09.2020.

Kaj su Trumpovi biraci po "defaultu" glupi i ne znaju za Kosovo? A Bidenovi biraci koji misle da su amerikanci izmislili ropstvo su kao pametni?

VL
BR
Brobi
18:13 13.09.2020.

Silviju jugog nostalgicnom globalisti jos nitko nije objasnio da od njihovog globalizam danas jedino kinezi imaju koristi. Tram na to kasni 20 godina i zato ima ovakovih problema sa domacim multinacjonalkanma koje svoje profite ostvaruju prodajom kineske robe. Naravno onene kontroliraju ukupan mediski prostor i preko ovakovih piskarala propagiraju svoj kineski globalizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.