Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Beogradu

Dodik i Vučić: Rezolucija o Šešelju loša za regiju

Foto: Pixsell
1/2
29.11.2014.
u 18:00

Mediji u Srbiji podsjećaju kako je Europski parlament u četvrtak u Strasbourgu osudio "ratnohuškački govor i govor mržnje"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uključili su danas za susreta u Beogradu kako rezolucija Europskog parlamenta o haaškom optuženiku Vojislavu Šešelju "ni na koji način ne doprinosi unapređenju suradnje među državama i narodima Zapadnog Balkana", priopćeno je iz Vlade Srbije.

Mediji u Srbiji podsjećaju kako je Europski parlament u četvrtak u Strasbourgu osudio "ratnohuškački govor i govor mržnje" vođe Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, kao i "njegova nastojanja da Srbiju skrene s puta u Europu", i zatražio od Haaškog suda da preispita odluku o njegovom privremenom puštanju na slobodu zbog navodne bolesti.

>> Šešelj je u Haagu jedino Šljivančanina htio namlatiti

Komentara 59

Avatar Matija22
Matija22
18:26 29.11.2014.

Dodik i Vučić: Rezolucija o Šešelju loša za regiju....ovi su ludi za nekom regijom to jest novom jugom.. i ovi naši političari govore o nekakvoj nepostoječoj regiji " umjesto o susjednim državama kakav bi trebao biti naziv

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:31 29.11.2014.

Zamislite, A. Merkel o Francuskoj, Danskoj ili Nizozemskoj priča kao o regiji! Ne rade li naši političari protiv hrvatski interesa?!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:32 29.11.2014.

Velika Srbija, zapadni Balkan, jugosfera, region... sve su to varijacije na istu temu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije