Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR
Povratak na članak

Vučetić: Ministri oboljeli od 'imovinske demencije'

Čovjek koji ne živi u Zadru, kao ni njegov sin kupuju nekretninu u Zadru. Zašto, upitao je, nezavisni saborski zastupnik Vučetić,  dodavši - 'zato što mogu'. 'Zato što mogu maksimalno provocirati i s mehanizmom barbarske svijesti i nagona oduzimati i pristupati onome što bi trebalo biti solidarno i element socijalne pravde u Hrvatskoj', izjavio je Vučetić komentirajući kupnju nekretnine direktora APN-a.

Komentari 2

DR
Drass79
14:15 29.01.2020.

Zapitao se i zašto ravnateljica Centra nije zabranila da djeca bez pratnje odraslih idu u crkvu, "jer im tamo prijeti veća opasnost od popovske pedofilije, nego što im prijeti udomljavanje kod homoseksualnih parova" ...Stazić rijetko kada ubode, ali sad je pogodio

VL
DU
Deleted user
12:46 29.01.2020.

Tko o čemu, Nenad Stazić o ljudskim pravima. A što se tiče Vučetića... Danas se svakog pripušta završiti teologiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.