Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAMOPROGLAŠENI VEDEI'

Vučemilović odgovorila Spajiću: Ostavljate dojam spletkaroša, sazovite sjednicu odmah

Vesna Vučemilović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
24.07.2021.
u 13:12

"Ne želeći dalje polemizirati sa samoproglašenim vedeima koji su nakon ostavke trebali prvo sazvati Predsjedništvo, pa tek onda ići u javnost, pozivam sve da se javno očituju jesu li za tu žurnu izvanrednu sjednicu predsjedništva ili nisu", poručila je Vučemilović

Članica Predsjedništva Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović reagirala je na na optužbe v.d. glavnog tajnika te stranke Daniela Spajića, koji ju je prozvao da je zloupotrijebila imena pojedinih članova predsjedništva i u medijima proširila lažnu vijest.

"Ne želeći dalje polemizirati sa samoproglašenim vedeima koji su nakon ostavke trebali prvo sazvati Predsjedništvo, pa tek onda ići u javnost, pozivam sve da se javno očituju jesu li za tu žurnu izvanrednu sjednicu predsjedništva ili nisu. Ako nisu, neka objasne članstvu i javnosti zašto nisu. Ovo je XXI stoljeće i sve se može online. Ako se može poslovati, plaćati, studirati i glasovati o zakonima putem interneta, onda se i sjednica može sazvati u roku od sat vremena. Nitko od nas ne smije imati važniji posao od Domovinskog pokreta. Prestanite obmanjivati i lagati sve najavom sjednice. Sazovite ju odmah. Ovako ostavljate dojam spletkaroša koji sve žele pripremiti da bude po vašem, a taj scenario nećete gledati. Domovinski pokret nije ničija prćija, ponajmanje vaša", poručila je Vučemilović.

Komentara 14

FA
falcones
13:16 24.07.2021.

Desnica kao i uvijek - složna....

KR
Krud
13:20 24.07.2021.

Počeo je grabež među gubitnicima. Tko će više ušićariti?

ML
Mladjan
14:08 24.07.2021.

Njezinim odlaskom DP bi produžio još neko vrijeme, ali ne bi se spasio od raspada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije