Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajna pogreška

Vrtićka odgajateljica servirala djeci sok s deterdžentom

oranžada, sok od naranče (1)
Britta Pedersen/PIXSELL
23.01.2013.
u 09:50

Čistačica nije isprala bokal, a teta nije pazila i mališanima je servirala sokić čudnog okusa. Tri djevojčice završile su na pretragama u splitskom KBC-u.

Osmero mališana iz vrtića Sretno dijete iz Hrvaca kod Sinja nemaju nikakvih posljedica nakon što su popili kontaminiranu vodu. Naime, u bokalu u kojemu im je odgojiteljica napravila sok bilo je sredstva za čišćenje koje spremačica nepažnjom nije isprala.

Očito, ni teta nije pazila pa je djeci servirala sokić za kojega su odmah kazali da im je čudnog okusa. Kada su se počeli žaliti na mučninu pozvana je Hitna medicinska pomoć iz Sinja. Nakon pregleda, tri su djevojčice upućene na detaljnije pretrage u Split.

Utvrđeno je kako su konzumirale kontaminiranu tekućinu u minimalnim količinama i bez posljedice te su za nekoliko sati vraćene kućama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije