Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vrsi: Esdepeovac opovrgava da je prijetio smrću HDZ-ovoj gradonačelnici

30.01.2009.
u 14:52

Dražen Predovan demantira da je prijetio načelnici Sandri Vukić rekavši kako je u zgradu Općine Vrsi došao samo kako bi je pitao zašto bojkotira osnivanje Foruma mladih SDP-a i ucjenjuje te mlade ljude.

- To su lažne optužbe zbog kojih ću ja sada tužiti nju, a idem i sa privatnom tužbom za klevetu jer se dira u moj privatni život i što je izjavila da sam bio na uvjetnoj kazni zbog nasilja u obitelji.

Načelnica Općine Vrsi Sandra Vukić prijavila je danas u prostorijama policije 35-godišnjaka iz mjesta Vrsi da joj je verbalno prijetio u prostorijama općine. Sandra Vukić na ovaj je položaj izabrana kao nezavisna zastupnica, a u međuvremenu je postala članicom HDZ-a. Neslužbeno doznajemo da joj je prijetio Dražen Predovan, jedan od vodećih ljudi SDP-a Vrsi, što nam u policiji nisu opovrgnuli.

Policija je provela kriminalističku obradu nad muškarcem i podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje. Policija je potvrdila da su načelnici izrečene prijetnje smrću, a ona je već ranije prijavljivala prijetnje smrću, ali s nepoznatog broja telefona.

(fš, sf)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije