Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet otežan
Povratak na članak

Nakon snijega stiže minus, temperature će se spuštati i do -11

U četvrtak i petak jutra će biti hladna, a danju malo toplije.

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
10:45 13.02.2018.

pa pred dva tjedna ste prognozirali da će biti minus 14, a bilo je plus 2. zašto bi vi sad pogodili? zar je prognoza zbilja pogađanje? po vakulinim prognozama ja sam uvjeren u to. vjerojatnost da meteorolog pogodi kakvo će vrijeme biti u iduća tri dana je manja od 50%, što znači da se radi o kvaziznanosti. zapisujte si njihove prognoze u idućih mjesec dana, pa za svaki prognozirani dan upišite kako ej bilo, pa na kraju mjeseca napravite analizu. mediji vam budu zahvalni, a neki će vam i platiti članak. i onda napravite malo statistike, ono, izračunajte kolku vjerojatnost je izabrani događaj imao u promatranom razdoblju, i potegnite na zloguke prognoze globalnog zatopljenja, i izračunajte nove rezultate, vjerujem da budete 'znanstveni' svijet u ovom području jako iznenadili. jer oni misle da su ove analize samo njihovo područje. pa onda vi izletite da prema 'vašim' prognozama, u idućih 100 godina nas čeka dizanje temperature 36,8 stupnjeva, ili hlađenje za 20 stupnjeva. ono, što se tiče vjerojatnosti tog događaja, budete u okvirima kao i 'znanstvenici' koji vole se jako igrati modeliranjem, pri čemu neke utjecaje zanemaruju, a nekima pridaju preveliku snagu, značaj. pa onda plaćamo račune za struju da se netko na nama bogati, tzv. naknada za obnovljive izvore energije... znate, ovaca za šišanje je uvijek bilo, a noževi su sve oštriji, moderniji, skidaju i dio kože.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
09:21 13.02.2018.

Ima li prognoza u kladionici ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.