Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAMA - NETANYAHU

Vrijeme je za nove izravne pregovore Izraelaca i Palestinaca

SAD Izrael
REUTERS
06.07.2010.
u 21:56

Ovaj put je atmosfera bila puno srdačnija nego za njihova zadnjeg susreta, dvojica lidera zajedno su se slikala te poslije sastanka demantirala da je došlo do zahlađenja odnosa

Američki predsjednik Barack Obama pozvao je Izraelce i Palestince da nastave s direktnim mirovnim pregovorima prije nego istekne moratorij na izgradnju novih naselja u rujnu.
Obama je danas u Ovalnom uredu primio izraelskog premijera Benjamina Netanyahua. Ovaj put je atmosfera bila puno srdačnija nego za njihova zadnjeg susreta, dvojica lidera zajedno su se slikala te poslije sastanka demantirala da je došlo do zahlađenja odnosa između Izraela i SAD-a.

I Netanyahu je poslije sastanka ocijenio da je sada dobro vrijeme za izravne pregovore kako bi se došlo do "političkog dogovora o miru", javlja Glas Amerike.

Obama je novinarima rekao kako su razgovarali i o iranskom nuklearnom programu, kao i o izraelskom "napretku", odnosno o propuštanju više robe u Gazu, što je Izrael najavio neposredno prije ovog sastanka.

Komentara 59

OB
-obrisani-
02:34 07.07.2010.

nekim dragim zenama http://www.youtube.com/watch?v=wgacX35zBck

OB
-obrisani-
03:31 07.07.2010.

aaaa, tek sad skuzih: naivka su na Forexu oprali majstori.......... he, he, he...

OB
-obrisani-
02:32 07.07.2010.

neznam o kojem rijesenju dvije drzave se ovdje govori Palestinci nikad nisu bili narod oni su arapi (imaju istu kulturu, isti jezik, istu religiju) Palestinci nikad drzave nisu imali, niti ce je imati sta te budale sad sad hoce????? ovo sranje kuha Turska i Iran! Turska je mozda vise u ova govna umjesana nego iran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije