Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vrijeme je da Hrvatska i Slovenija amenuju zajedničku gradnju druge nuklearke

NE Krško
Marko Prpić/Pixsell
17.08.2022. u 14:45

Jasno je da će Hrvatska biti za, s time da želi nastavak 'deala' otprije 45 godina, dakle da se gradi po sistemu pola-pola

Komentara 16

ST
stefj
16:03 17.08.2022.

Da, naravno. I uz to napraviti još jednu svoju, a onda se praviti zelenim i reklamirati solare...

Avatar Verre
Verre
20:06 17.08.2022.

Radi suše su po prvi puta ikada, ove godine Francuske nuklearke morale smanjiti snagu na ispod 50% , i prestali su izvoziti struju, a naveći su svjetski izvoznik. Na jesen ću Vas pitat kako ćete imat interneta , a da pričam tek o vodi, grijanju i svemu ostalom bitnom. Pa sad tko i dalje "misli" da je ova tema nebitna. Nek mu je sa srećom. Ja sam već kupio UPSove i generator.

Avatar Verre
Verre
20:02 17.08.2022.

Kasnite. Jako kasnite. To je već odavno trebalo bit u gradnji. Nuklearke se grade 12-15 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije