Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na policiju

Vrijeđala i grizla policajce nakon što su je spasili od nasilnika

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
11.04.2012.
u 12:18

Mladu djevojku na ulici je vrijeđao i fizički napao njezin 23-godišnji mladić. U jednom ju je trenutku uhvatio za glavu i više puta udario u vjetrobransko staklo

Dvadesetčetverogodišnjakinja iz Banjola u ponedjeljak je fizički napala policajce koji su joj pritekli u pomoć nakon što ju je napao njezin 23-godišnji mladić, javlja PU istarska.

Naime, policajci su nakon dojave oko 19.20 sati u Ulici Veruda u Puli zatekli 23-godišnjaka kako na sav glas vrijeđa i viče na svoju djevojku, koju je u jednom trenutku uhvatio za glavu i više puta njezinom glavom udario u vjetrobransko staklo automobila marke Renault Laguna u vlasništvu 55-godišnjakinje.

Kada su prišli policajci, 24-godišnjakinja je počela vrijeđati policajku, a nakon što joj je priopćeno da je uhićena, djevojka ju je fizički napala, da bi prilikom smještaja u policijsko vozilo jednog policajca ugrizla za ruku.

Mladić je uhićen te protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Puli, a zbog oštećenja vjetrobranskog stakla na Renaultu slijedi i podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Puli. Protiv djevojke pak slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku zbog napada na službenu osobu.

Komentara 8

PA
Papuk
15:31 11.04.2012.

U toj Istri svakakvih divljaka ima...

PA
Papuk
15:35 11.04.2012.

CroDruid Bode me u oko ovaj izvoz veći 18%, pa bih premijerki postavio jedno pitanje preko novinara: Naime, kad se najedem graha prdim 18% jače. Znači li to da mi je energetska učinkovitost 18% veća? Hvala na odgovoru. .......................................................................................................... Jel ti shvacas koliko je ovo tvoje pitanje debilno i nesuvislo???Bas si debo...

DU
Deleted user
12:54 11.04.2012.

Policajci ju pokušali spasiti, al ona voli sado-mazo! :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije