Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICAO NA MRŽNJU
Povratak na članak

Vrijeđao homoseksualce na Facebooku pa zaradio optužnicu

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu zbog komentara koji su poticali na mržnju

Komentari 9

AN
Androniko
15:50 02.10.2019.

Jer se jedino nasilnom represijom (kaznama i pendrecima) može ušutkati mišljenje većine naroda kako bi se cjelokupnom društvu nametnula potpuno nova, neprirodna, nezdrava, blasfemična i besmislena pojava kao nešto normalno.

VL
DU
Deleted user
16:11 02.10.2019.

Da se razumijemo: kaj oni rade u svoja četiri zida, svejedno mi je. Ali: onoga trenutka kada mene javno počnu uvjeravati da su oni normalni a ja nenormalan, pozvizdim.... A te razne "parade ponosa" rade upravo to!!! Osim toga: u svakodnevnici ja ne vidim kak su ah tak ugroženi. Medju mojim kolegama imam nekoliko homoseksualaca, ali to su normalni ljudi koji se normalno oblače i normalno rade a ne kak ta besposličarska bagra sa zelenim i ljubičastim vlasima i lica punog metala od pearcinga koji se javno žvale po cesti... I onda pripovedaju da nemreju dobiti posel jer su pederi..... Kaj got: operite se, počešljajte, obucite se normalno i dobili bute posel i nitko vas ne bu "ugrožaval"...

VL
HR
hrkljus
15:45 02.10.2019.

Sta ima vredjat mentalce, njih treba zalit.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:58 02.10.2019.

Njih treba ignorirat to je najbolji lijek za njih ,ali cinjenica je da je u anketi u Irskoj se doslo do zakljucja da je 40 % menadzera u Irskoj Lgbt , oni su sekta koja koristi svoju sklonost za vlast nad vecinom , neka vrsta zidova novog doba koji svoju seksualnu orijentaciju pretvaraju u nesto izand nacije drzave religije ideologije bilo koje vrste a sve u svrhu svog vladanja nad nama

VL
Avatar RuAF
RuAF
16:37 02.10.2019.

Ne smijem napisati što mislim (kao i velika većina naroda) jer ću odmah zaraditi tjedan dana blokade.

VL
CR
croban1111
18:50 02.10.2019.

Dakle ne smiju se vrijeđati homoseksualci, pripadnici jedne manjine, antifašisti, komunisti jugoslaveni udbaši, partizani.Smiju se vrijeđati domoljubi, katolici hrvatski branitelji.Baš zanimljivo.<<<<<samo me zanima, do kada će to prolaziti?

VL
DU
Deleted user
21:08 03.10.2019.

Možete zatrti riječ, ali misao nikada. Pa vi vidite ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.