Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA ZA PONEDJELJAK
Povratak na članak

Vrhunac vrućine: Temperature se penju do 38 stupnjeva Celzija, DHMZ izdao upozorenje

Rashladite svoj dom, klonite se vrućine, rashladite tijelo i pijte dovoljno tekućine te pomognite drugima

Komentari 2

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:23 16.08.2021.

U nedjelju pred sumrak prošla je južnim padinama Alpa pa sve do Zagrebačke gore izvjesna količina hladnijeg zraka u smjeru istok-sjeveroistok na repu frontalne zone koju je odsjekla plitka anticiklona. Osvježenje se osjetilo u Hrvataskom zagorju, Podravini uključivši Varaždin uzz lokalnu grmljavinu i pljuskove. Danas, u ponedjeljak zbog toga treba biti koji stupanj hladnije i ponegdje lokalni razvoj oblaka vertikalnog razvoja kakav već nije bio danima, dok će naredno osvježenje biti u utorak kada će se hladniji zrak spuštati južnijom putanjom uz pljuskovite oborine i grmljavinu.

VL
LI
LijeviDesničar
00:22 16.08.2021.

Meni to ne smeta, bez problema taslačim 2-3 puta na dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.