Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može mu se više suditi
Povratak na članak

Vrhovni sud oslobodio optužbi kardinala Pella za seksualno zlostavljanje dvojice dječaka

Pell je prošle godine osuđen na šest godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dječaka mlađih od 16 godina tijekom obavljanja dužnosti nadbiskupa Melbournea, no ta je presuda sada poništena

Komentari 12

KO
Kokoiduhovi
10:39 07.04.2020.

Ove kaj pišu da ne mogu zamisliti kak netko može silovati 16-godišnjaka....pitam sumnja li i u sva umorstva izvršena nad 20,30,40,50-godišnjim osobama. Bit će da su se svi ubijeni, mučeni, silovani...sami mučili, ubili i sa im se baš htjelo. Reci to silovanima i u miru i u ratu. Kakve gluposti pišu neki ljudi. Takvi bi prvi "bacili kamen" a tek potom, možda, možda, promislili.

VL
BR
Brandfackel2
07:53 07.04.2020.

I ova priča ne drži vodu. Nemrem si zamislit kak neki pop uhvati dvojicu šesnaestogodisnjaka i seksualno ih zlostavlja. Jedino ako su bili nepokretni. Ne znam da li netko ima podrobnije informacije? U suprotnom, sve mi djeluje kao orkestrirana lavež protiv crkve. A dečki ko dečki, ostali bez cvonjka pa našli odvjedtnika koji će pokušati dokazati da ih je neki pop prije 30 godina hvatao za stražnjicu!

VL
GE
george34
08:06 07.04.2020.

Sad ce leftardi krenuti u akciju. Banda antikrista ipak nije uspjela u naumu.

VL
DU
Deleted user
07:45 07.04.2020.

U danima Velikog tjedna, uskraćeni smo bogoslužjem, sakramentima i svom radosti koju donosi najveća kršćanska svetkovina, Uskrsnuće Gospodinovo. Evo, usrdno molim uredništvo portala, neka nas oslobodi od govora mržnje koja je prvim upisom započela i tek će se sručiti. Ljudi koji su navikli na sud partije ne priznaju drugi sud, to ne može biti opravdanje vrijeđanja drugačijeg.

VL
JA
janjac
08:04 07.04.2020.

On je drugi covjek Katoličke crkve po hijerjarhiji..... i uskoro stize u Vatkan

VL
LO
Lover
07:53 07.04.2020.

og ne stanuje u Vatikanu.... Amen

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.