Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest za bivše CHF dužnike
Povratak na članak

Vrhovni sud: nema zastare potraživanja za povrat preplaćenih kamata

U odluci se sud poziva na pravo EU: presudu u objedinjenom slučaju Francisco Gutiérrez Naranjo i Ana Maria Palacios Martínez protiv banaka Cajasur Banco i Banco Bilbao Vizcaya

Komentari 5

KE
kenedy
19:39 13.06.2018.

Bravooo...!!!😁😁😊😊😊

VL
DO
dopizdilomi
19:42 13.06.2018.

Sigurno u tom "EU pravu" ima i neki članak ili slučaj gdje piše kako onaj koji je drpio nezakonito lovu, osim toga što je u zatvoru i guli krumpire, mora i tu lovu vratiti s kamatom.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
20:05 13.06.2018.

Narod 27 godina glasa za vlastitu propast! Jednom da te prevare,lažu i opljačkaju pa i dvaput ako si naivac ali četvrt stoljeća?? To je debilnost! 1.2 MILIJUNA pak ne izlazi na izbore a kuka, pomeli bi ove babune HDZ-SDP da glasaju za treče opcije, ovi oforme vlast i pozatvaraju lopove, čas posla bi Hrvatska prodisala!

VL
ST
sttipe
23:15 13.06.2018.

Nema ko glasat. U Irskoj i Njemačkoj su. Očiste ovi prid svake izbore lip broj onih koji bi glasali protiv njih. Ostaju samo plaćeni i glupi, oni koji bi šta i minjali, su uvik manjina.

VL
ST
sttipe
23:17 13.06.2018.

Nego, mnogi su zbog bankarskog kriminala digli ruku na sebe, odgovorni moraju na robiju!! Nemože se samo vratit ukradeno, lopove se mora kaznit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.