Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Vrhovni sud na proljeće odlučuje 
o presudi Glavašu

Presuda za ratne zločine u Osijeku 1991. godine, kada su ubijani civili, izrečena je 8. svibnja, a od dana kad je prime, optuženici imaju 15 dana da žalbu pošalju Vrhovnom sudu.

Komentari 4

DU
Deleted user
02:32 02.11.2009.

Hajde junacino, vrati se kuci medju svoje zbog kojih si ubijao neduzne civile. Imao si muda vezane ljude muciti pa onda pokazi da ih imas i sad i vrati se u voljenu \'rvatcku.

VL
Avatar miletiml
miletiml
00:46 02.11.2009.

a predsjednik suda tj glavni sudac bit ce ZNA SE seks nedaj se glavas ako treba povuci ih sve za sobom jer ti to poginuli branitelji i njihova djeca nece nikad oprostiti ako ti moras u zatvor onda i seks mora u hag pa to svi znaju

VL
MM
Mladen Miletić
11:42 02.11.2009.

Podmuklost sistema i politike je u tome da vojnim licima sude civilni sudovi ...

VL
PT
Ptica
07:00 02.11.2009.

Milosevic je poslao tenkovske brigade iz Srbije i Vojvodine u napad na Republiku Hrvatsku kako bi oslobodili jedan Osijek, Vinkovce, Ilok, Vukovar... od Hrvata i svih nesrba te tako ponovili oslobadanje Hrvatske od Hrvata koje su Srbijanci ucinili NE zaza nas 1918 i 1945 vec u ime velike Srbije. 1991 Srbi su poceli s ubijanjem Slavonaca. 1998 je okoncala okupacija istocne Slavonije i to tri godine ranije brilijatno izvedenom Olujom i Bljeskom prije nje. No u tom razdoblju do 1998 Srbijanci potpomognuti lokalnim teroristim i chetnicima, tkz. Srbima koji i danas zive u Lijepoj NASOJ su UBILI 5000 Slavonaca. Danas ti lokalni teroristi rade u policiji, sjede u lokalnim drzavnim foteljama, skoluju svoju djecu uceci ih na cirilici laznu povijest sireci mrznju prema Hrvatima i Hrvatsoj i stoga se ne moramo cuditi da dok \"25. 09. 2008. nogometna utakmica juniora u Iloku - potomak cetnika iz Borova koji je ubijao Hrvate na Ovcari vice \'Ubij, razbij ga, sad ćeš da vidiš kako č e t n i k seče!\'\"\" nasi VELIZDAJINICI sude, izrucuju i proganjaju nase DOMOBRANE !! Pitanje za tim Srbija \"Mesic - Vlaisavljevic\" sad kad imate na listi 500.000 branitelja i medu nama stvarnih 100.000 domobrana nebi vam smjelo biti tesko strpati svakog petog u nekakve logore i tamo radimo za \"leb i co\" kako bi pokrenuli drzavu koju ste vi opljackali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.