Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA

Vremešni Imoćanin pao s više od 100 kilograma rezanog duhana

Šverc duhana u Imotskom
Foto: PU splitsko-dalmatinska
03.03.2020.
u 10:46

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava.

Policijski službenici PGP Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom kod kojega su  prethodno u prostoru u sklopu obiteljske kuće  na području Imotskog pronađene i oduzete 4 PVC vreće s ukupno 101 kilogram rezanog duhana.

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izbjegavanje carinskog nadzora, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu", priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije