Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može bez mesa

Vrdoljak protiv "zelenog ponedjeljka" koji je uvela Holy

ivan vrdoljak
Žarko Bašić/Pixsell
05.03.2012.
u 20:05

Svaki dan trebao bi postojati i mesni i bezmesni meni. Nije u redu bilo što nametati – rekao je Vrdoljak.

Nakon što je ministrica zaštite okoliša Mirela Holy prije tri tjedna iz ekoloških razloga uvela "zeleni ponedjeljak" ili dan kada su za djelatnike njezina ministarstva na meniju vegetarijanska jela, na novonastalu situaciju požalio se ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak koji jede u istoj menzi, piše 24sata.

– Svaki dan trebao bi postojati i mesni i bezmesni meni. Nije u redu bilo što nametati – rekao je Vrdoljak.

U menzi Ministarstva zaštite okoliša i ministarstva graditeljstva tako je danas na jelovniku bila povrtna musaka, rižoto od šparoga te grah bez kobasica. To je oduševilo Gorana Heffera, pomoćnika ministrice Holy, koji je ustvrdio da nedjeljom kao Slavonac pojede puno mesa pa mu odgovara lakša hrana ponedjeljkom.

 

Ključne riječi

Komentara 64

MI
milton
20:59 05.03.2012.

Svi bi oni trebali plaćati obrok iz svog džepa, pa ne bi ova \"zelenjava\" ni pomišljala na ovakva sr...

SS
sseka
20:43 05.03.2012.

njemu valjda u uredu visi kulenova seka! njami!!!

AF
afer
10:57 06.03.2012.

Idealna je za momke sa sela \'\' tražim djevojku\'\'. Razumije se u krave, ekologiju povrće – i nije udata. Ne znam zašto!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije