Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li surađivati?

Vrdoljak odgovorio SDP-u: Nije primjereno upućivati ultimatume partnerima

Ivan Vrdoljak i Davor Bernardić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
16.05.2017.
u 12:35

Ponuda HNS-u bit će na stolu još neko vrijeme, ali ne još dugo, rekao je neimenovani član Predsjedništva SDP-a

Nije primjereno, posebice putem medija, upućivati ultimatume partnerima – poručio je danas šef HNS-a Ivan Vrdoljak reagirajući na tekst u Novom listu u kojem je neimenovani član Predsjedništva SDP-a poručio HNS-u da ponuda za suradnju na izborima neće još dugo biti na stolu.

Vrdoljak i predsjednik SDP-a Davor Bernardić naći će se vjerojatno do kraja ovoga tjedna i razgovarati o mogućnosti suradnje na parlamentarnim izborima.

– Ponuda HNS-u bit će na stolu još neko vrijeme, ali ne još dugo. Nitko ih neće tjerati u savez niti zivkati. Ako misle da je njima bolje sa Šišljagićem ili Bajsom, neka slobodno izvole, ali teško da bi IDS to podržao. SDP je spreman nastaviti suradnju, ali činjenica je da su odnosi već neko vrijeme zahlađeni. Prema tome, sad je korak na HNS-u – rekao je sinoć nakon sjednice jedan član Predsjedništva.

Vrdoljak je reagirao danas putem Facebooka.

– Nažalost, nisam dobio od kolega iz SDP-a nikakav ni usmeni ni pismeni prijedlog suradnje ili poziv na razgovor oko eventualne koalicije. Nije primjereno, posebice putem medija, upućivati ultimatume partnerima, već je minimum pristojnosti pozvati partnere na razgovor i u otvorenoj komunikaciji tražiti dodirne točke liberala i socijaldemokrata, kao što je to bila praksa i do sada – poručio je Vrdoljak.

Komentara 6

MI
Mimizo
12:59 16.05.2017.

oporba se raspada kao kula od karata

MA
marsovka
13:27 16.05.2017.

Vrdooljak toliko bezobraznosti , ljigavosti u tom tipu, pa otkantaj te ga svi, pa nek vidi koliko ce imat zastupnika ,osim 2-3 oko Varaždina i to možda.

ST
Starotopoljanin
13:39 16.05.2017.

uh jakih li politicara,zive samo od drzavne sise,i lagodno zive,a nista ne doprinose drustvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije