Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao tvrdnje

Vrdoljak: Nisam se u mandatu obogatio za 900.000 kuna

Ivan Vrdoljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
08.02.2016.
u 21:20

Most i HDZ koriste moje ime za međusobne prepirke. Mi smo konstruktivna opozicija i pripremamo se za preuzimanje vlasti na izborima, kazao je bivši ministar gospodarstva za HRT

Bivši ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak danas je gostovao u emisiji Hrvatska uživo na HRT-u. Na pitanje voditelja Damira Smrtića je li istina da se tijekom protekle četiri godine obogatio za 900.000 kuna Vrdoljak je kazao da to nije istina. 

-U novinama su napisali da imam kredit od 80.000 eura, što nije bilo u naslovu. Ja sam kupio stan u ove četiri godine u vrijednosti 900.000 kuna, dijelom na kredit, dijelom na ušteđevinu koju sam imao na početku mandata, i uz normalno ove četiri godine u kojima smo supruga i ja imali nemala primanja- kazao je član HNS-a.

Na pitanje je li on potencijalni kandidat za predsjednika stranke Vrdoljak je odgovorio da se još nisu dogovorili.  -Nisam nikada rekao da idem u kandidaturu. Razgovaram sa svima, i sa Ankom Mrak Taritaš i sa Matijom Posavcem... Gledamo gdje tko može pomoći stranci.Nema kod nas tenzija. Mi smo pristojna građanska stranka- kazao je Vrdoljak.

Otkrio je i da ako pobjedi na izborima da neće ići u koaliciju s Domoljubnom koalicijom-Tisuću puta sam rekao mi smo konstruktivna opozicija i tako će biti. Ono koriste moje ime zbog svojih razmirica između Mosta i HDZ-a. Mi smo konstruktivna opozicija i pripremamo se za preuzimanje vlasti na izborima- ponovio je za kraj Vrdoljak. 

>>Ivan Šuker vjeruje da je to rezultat prezentacije premijera Oreškovića

>>Fiktivni natječaji za čelne ljude javnih poduzeća su jeftini populizam

Ključne riječi

Komentara 19

BK
branko-kockica
21:49 08.02.2016.

HNS je pristojna građanska stranka, što se zorno pokazuje kad ministrica kulture pijana pleše po stolovima, ministar kulture pijan autom divlja po gradu, prvi potpredsjednik autom gazi ljude po autocestama, a ministar gospodarstva iz auta po Vrlici urla "Gde ste bre pi*ke?" Sve onako na tragu predsjedničinog dede koji je onako pristojno građanski svojedobno na Trgu bana Jelačića naredio pucanje po Hrvatima.

PO
pozornik66
21:28 08.02.2016.

Objavite razgovor Matića i Glavaševića ako ste za pravdu i jednakost

DU
Deleted user
21:46 08.02.2016.

Crveni smrdljivi skote...pljuc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije