Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Vrdoljak na čelo HEP-a dovodi svoju pomoćnicu Sabinu Škrtić

Sabina Škrtić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Autori: Marko Špoljar, Marko Biočina
03.09.2014.
u 11:43

U Ministarstvu gospodarstva nisu željeli komentirati odluku o smjeni predsjednika uprave HEP-a

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak smjenjuje predsjednika uprave Hrvatske elektroprivrede Tomislava Šerića, a nova šefica nacionalne elektroenergetske kompanije bit će Sabina Škrtić. U Ministarstvu gospodarstva nisu nam željeli komentirati Šerićevu smjenu niti objasniti zašto na to mjesto dolazi pomoćnica ministra gospodarstva.

Uz Šerića, upravu HEP-a bi trebali napustiti još neki članovi. Iako nije članica HNS-a, Sabinu Škrtić smatra se jednom od osoba iz najužeg kruga od povjerenja ministra Vrdoljaka, a u svom dosadašnjem mandatu povjerio joj je niz osjetljivih zadataka, poput restrukturiranja Hrvatske gospodarske komore.

Najveća prepreka na novoj poziciji svakako će joj biti to što nema iskustva rada u energetskom sektoru, jer je najveći dio karijere provela na pozicijama vezanim uz upravljanje ljudskim potencijalima i financijama u Adris grupi, osječkoj Saponiji i Hrvatskoj radioteleviziji.

>> Sabina Škrtić: HGK više neće biti talac pojedinca

>> Vrdoljakova pomoćnica Sabina Škrtić privremeno na čelu HGK

Komentara 1

Avatar Daruvar_
Daruvar_
12:38 03.09.2014.

Nije imao iskustva ni picamajstor Šerić pa je stolovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije