Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeffrey Epstein
Povratak na članak

Milijarder vrbovao maloljetnice, u 'knjižici' imao više od stotinu djevojaka

Desetina tinejdžerki, od kojih su neke imale samo 14 godina, navodno bi prolazile kroz Epsteinov "salon za masažu" nekoliko puta dnevno

Komentari 4

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:27 12.07.2019.

Još jedna Jeniffer je tako počela a danas joj guza vrijedi 10-ke mil dolara !

VL
MO
morejeslano
14:46 12.07.2019.

Ovaj spin medija kojim pokušavaju Trampa povezati sa Epsteinom je smiješan Svi znaju da je Epstein demokrat i demokratski ljubimac povezan sa Clintonima. Trump je jedini od svih ljudi iz vrha pristao svjedočiti protiv Epsteina. Kada je Epstein napao maloljetnicucu na Trumpovom posjedu potjerao ga je sa posjeda.

VL
DU
Deleted user
18:25 12.07.2019.

jos jedan pokusaj napada na trump(koji to najvjerojatnije i zasluzuje ali na pravi nacin koji se nesmije upotrijebiti zbog americkog zakona, common law te bih morao biti upotrebljen protiv svih jednako), ovo sve se zna vec godinama jer kako bi drugcije bilo stotine curica,

VL
DR
Drmiha
15:36 12.07.2019.

Dali ga treba kazniti? Pa treba naravno. Samo što bi trebalo isto tako kazniti i sve te sada već odrasle žene, jer su se bavile nelegalnom prostitucijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.